fbpx
Subota , 27 Aprila 2024

Mahira nakon udaje sa suprugom pokreće novi biznis: ‘On zapravo želi mojoj Sumeji da ostvari san’

U Bosni i Hercegovini, pored brojnih svakodnevnih državnih, ali i onih drugih gorućih problema, priča o udaji Mahire Ahmiš je izbila iznad svih ostalih i postala dominantna tema razgovora i rasprava, prenosi Senzacija.ba.

Mahira, mlada žena čija je žrtva postala sinonim za hrabro suočavanje s izazovima, centralna je figura u svim razgovorima.

Društvene mreže su preplavljene njenim slikama i pričama, a ljudi iz različitih dijelova zemlje pružaju podršku i divljenje Mahiri i njenom novom suprugu.
Upravo se čita:  Mahira Ahmiš blista od sreće nakon svadbe: Sve me njegovo osvojilo. Suprug me podržava, bodri i on mi zapravo govori kako i šta da uradim

Naravno, postoje i oni koji je kritikuje što je napravila svadbu i što je imala osmijeh na licu tokom vjenčanja.

U intervju je rekla da je očekivala da će njena udaja biti nešto pozitivno jer nije uradila ništa grešno.

– Očekivala sam da će biti bum, ali nisam očekivala da će moja udaja biti problem – rekla je na početku razgovora, a onda je ispričala i kako se njen suprug nosi sa svim što ih je snašlo.

Upravo se čita:  Mahira Ahmiš više nije htjela da šuti: Odgovorila na brutalne uvrede nakon što se ponovo udala

Priznala je šta je dobila kao bračni poklon, ali i otkrila kakve želje je njen suprug ispunio njenoj djeci.

Podsjetimo, Mahira Ahmiš je žena koja je dirnula cijeli region, ali njen uticaj nije stao na granicama njenog rodnog kraja.

Njena hrabrost je postala inspiracija za mnoge, podsjećajući nas da ljubav, hrabrost i požrtvovanost imaju moć da pomaknu granice, donesu promjene i pokrenu srca širom svijeta.

Upravo se čita:  Zbog čega je Mahira već nekoliko dana top tema u državi: “Ne vidim u čemu je problem. Ništa ne radim pogrešno niti sam uradila išta pogrešno..”

Njena priča će zauvijek ostati urezana u našim srcima, podsjećajući nas na snagu ljudskog duha i moć ljubavi da nadvlada čak i najteže izazove života.

O kakvom je biznisu je riječ, pogledajte više u videu.

Pročitajte i ovo

Bolest je brzo uzela 17-godišnju Najilu: Istina je da je otišao jedan mladi život

Najila Omerović preminula je 20. aprila, a dženaza joj je klanjana protekle srijede u 14 …