fbpx
Četvrtak , 2 Maja 2024

Kako Sarajlije reaguju na elegantni stil oblačenja: Influenserica Merima snimila reakcije prolaznika

Bh. novinarka i influenserica Merima Druškić Musić odlučila je testirati kako Sarajlije reaguju na elegantne outfite te je snimila reakcije prolaznika prošetavši gradom u profinjenoj odjevnoj kombinaciji.

Nakon što je ukrajinska tiktokerica Lina Karina na ovoj platformi pokrenula trend snimanja reakcije prolaznika na elegantni stil oblačenja i elegantne outfite, isto je pokušala novinarka i influenserica iz BiH Merima Druškić Musić.”Kako u Sarajevu reaguju na eleganciju?”, upitala je u opisu snimka koji prikazuje njenu šetnju u elegantnoj crnoj odjevnoj kombinaciji glavnim gradom BiH.

Prošetala se Ferhadijom do Baščaršije, a uz znatiželjne poglede i osmijehe koje je privukla bilo je i komentara poput: “mašallah”, a jedna prolaznica je čak tražila fotografiju.

“Ne tako davno žene su se izuzetno elegantno oblačile i bilo je potpuno normalno obući haljinu, cipele, staviti lijep šešir i biti prava dama”, navela je u opisu videa.

Dodala je kako danas ovakav stil oblačenja izuzetno plijeni pažnju: “Ja bih jako voljela da se ovakav stil oblačenja vrati, jer nekada i mali detalj pravi veliku razliku”.

Pročitajte i ovo

Upao komšiji u kokošinjac, ubio mu kokoš pa s njom udarao po ogradi

U policijskoj stanici Drniš (Hrvatska) je provedeno kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom osumnjičenim za kazneno djelo …