fbpx
Srijeda , 1 Maja 2024

(VIDEO) Mlada majka iz BiH objavila dirljiv snimak nakon što je pobijedila rak!

Ubili smo ga! Nestao je i neka mu nikada ne padne na pamet da opet zakuca na ova vrata. Nije dobrodošao! Sandra 1! Rak 0!”, poručila je u ranijoj objavi.

Sa osmijehom na licu i roze balonima, mlada Banjalučanka Sandra Savić (26), mama male Maše, iz Vojno medicinske akademije (VMA) u Beogradu izašla je kao pobjednik i poručila da je pobijedila karcinom.

Ova mlada majka, koja je vodila životnu bitku, na društvenim mrežama podijelila dirljiv snimak na kojem se vidi kako je suprug dočekuje uz Gibonnijevu pjesmu “Ozdravi mi ti”.

Njena objava izazvala ja salvu komentara punih podrške, a pratioci su joj poručili da su srećni što je uspjela izvojevati ovu borbu, te su iskazali nadu da će imati dug i srećan život.

Prije samo nekoliko dana Savićeva je objavila da joj je hitno potreba pomoć humanih ljudi, a nedugo nakon toga brojni građani su se organizovali i ujedinili da bi joj pomogli u borbi protiv teške bolesti.

Time je ujedinila Banjaluku, ali i region, a sada je objavila da je pobijedila opaku bolest, prenose Nezavisne novine.

“Ubili smo ga! Nestao je i neka mu nikada ne padne na pamet da opet zakuca na ova vrata. Nije dobrodošao! Sandra 1! Rak 0!”, poručila je ona prethodno u objavi na instagramu.

Sandra koja boluje od karcinoma, te da ima samo 26 godina i kćerkicu kojoj je potrebna.

 

Pročitajte i ovo

Upao komšiji u kokošinjac, ubio mu kokoš pa s njom udarao po ogradi

U policijskoj stanici Drniš (Hrvatska) je provedeno kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom osumnjičenim za kazneno djelo …