fbpx
Subota , 27 Aprila 2024

Ovo je opasni Nikola koji je priveden zbog ubistva policajca

Likvidacija se dogodilo noćas iza ponoći ispred noćnog kluba “JIL” u centru Bijeljine. Kako saznaje portal Crna-Hronika, sa dva hica likvidiran je inspektor PU Bijeljina Nenad Marković, a ranjen bivši krim. inspektor Dalibor Bošnjaković, koji je radio obezbjeđenje u noćnom klubu.

Još uvijek nisu poznati motivi i razlozi ove tragedije. Nastradali Nenad Marković radio je kao inspektor u Policijskoj stanici 2 u Bijeljini. Lišeno slobode su 4 osobe. Uhapšen je Nikola Kokanović iz Brčkog, a sa njim u društvu bio je Edi Savić.

Nikola Kokanović je od ranije poznat policijskim službama. Kokanović je sin poslanika u Narodnoj skupštini RS Zorana Kokanovića i člana Socijalističke partije.

Načelnik Odjeljenja za hirurške grane bijeljinske Bolnice Milan Todorović rekao je da je policijski inspektor Nenad Marković (38) u ponoć dovezen u Bolnicu bez znakova života.
Kako kaže Todorović, policijski inspektor dovezen je sa dvije rane.

“Radi se o dvije rane – jednom prostijelnom i jednom ustrijelnom u predjelu grudnog koša. On je u Bolnicu dovežen bez znakova života“, rekao je Todorović novinarima.

Policijski inspektor Nenad Marković ubijen je noćas u ponoć u pucnjavi ispred jednog bijeljinskog kluba.

2022-godine osuđen je na kaznu zatvora u trajanju od dvije godine i dva mjeseca zbog krivičnog djela izazivanje opšte opasnosti i krivičnog djela nedozvoljeno držanje oružja ili eksplozivnih materija.

Nikola je ponudio iznos od 500,00 KM osobi Nedeljku Trifkoviću (20) da zapali vozilo licu poslanika vladajuće Ujedinjene Srpske Uroša Vojnovića. na šta je ovaj pristao, gdje se nakon izvršenja ovog krivičnog djela našao sa optuženim Nikolom Kokanovićem da preuzme novac.

2021-godine Nikola je predao ručnu bombu M 52 sa udarnim upaljačem sa kašikom i zahtijevao da isti baci bombu na ugostiteljsku objekat „Dos Manos“ za što mu je ponudio iznos od 1.000,00 KM, na što je M.N. pristao.

 

Nikola je optužen da je maloljetnom licu inicijala M. N. posudio novac u iznosu od 800,00 KM, koje dugovanje M.N. nije bio u mogućnosti vratiti u okviru mjesec dana, svjestan te činjenice, iskorištavajući njegovu obavezu, te svjestan i sa namjerom da izazove opasnost za imovinu većeg obima podmetanjem požara, tražio od M.N. da zapali vozilo P. M. i tako otplati svoje dugovanje prema njemu.

2018-te godine su porodici Kokanović zaštitali demolirani skupocjeni Porsche u ulici Tina Ujevića. Dvojica zaštitara koji rade u jednom od noćnih klubova Top SECRET u centru Brčkog stolicom i stolom su razlupali automobil u vlastištvu političara Zorana Kokanovića kojeg je u tom trenutku vozio 19-godišnji sin Nikola.

Pročitajte i ovo

Bolest je brzo uzela 17-godišnju Najilu: Istina je da je otišao jedan mladi život

Najila Omerović preminula je 20. aprila, a dženaza joj je klanjana protekle srijede u 14 …