fbpx
Nedjelja , 28 Aprila 2024

Mahira Ahmiš, početak novog poglavlja žene čija je žrtva dirnula region!

Mahira Ahmiš, koja je srca javnosti osvojila brigom o svom mužu Esedu koji je imao dijagnostikovanu MS i od koje je preminuo, uplovila je u bračne vode sa Saladinom Hajdarpašićem. Vjenčanje je organizovano u Sarajevu, a mnogi su im poželjeli sreću u braku. “Danas je početak novog poglavlja u vašem životu. Želim vam svu ljubav, radost i sreću. Ljubav ne znači gledati jedno u drugo, već zajedno gledati u istome smjeru. Sretno vam putovanje. Voli vas vaša kuma”, “Najdraža moja, opravdano danas neću biti uz tebe, ali ti znaš da sam cijelim srcem s tobom. Tvoja sreća je i moja sreća, a ti si zaslužila i vše! Voli te tvoja sestra”, neke su od čestitki koje je podijelila.

Mahiru mnogi poznaju kao ženu koja je srdačno brinula o svom rahmetli suprugu Esedu, koji je bolovao od multiple skleroze. Objavljivala je detalje o izazovima s kojima su se susreli zbog ove teške dijagnoze.

Esed je preminuo u martu prošle godine, a ona je tužnu vijest potvrdila na Instagramu. “A ti, o dušo smirena, vrati se Gospodaru svome zadovoljna, a i On tobom zadovoljan pa uđi među robove moje i uđi u Džennet moj”, napisala je.

Tuzlanski.ba

Pročitajte i ovo

Popularna Razo u Sarajevu na meti pljačkaša

U Sarajevu se desio neobičan incident kada je popularna Razija Razo Čolaković, uživajući u poziranju …