fbpx
Ponedjeljak , 29 Aprila 2024

Predsjednik HDZ-a BiH u posjeti Fojnici

Predsjednik HDZ-a BiH Čović uz stranačko izaslanstvo posjetio Fojnicu.

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora BiH dr. Dragan Čović posjet stranačkim odborima u SBK-a zaključio je posjetom Fojnici i sastankom s dužnosnicima HDZ-a BiH u ovoj općini.

Branko Stanić, predsjednik Općinskog odbora HDZ BiH Fojnica i Vanja Oroz Jukić, predsjedateljica Općinskog vijeća predvodili su dužnosnike iz Fojnice, te su govorili o stanju u općini, stranci, aktualnim projektima i aktivnostima te položaju Hrvata u Fojnici, pri čemu su naglasili dobru suradnju sa stranačkim dužnosnicima s većih razina.

Predsjednik Čović je istaknuo kako redovno dolazi u posjet Fojnici, te da se i ovim sastankom želio upoznati sa stanjem i mogućim problemima s kojima se dužnosnici HDZ-a BiH susreću u svom radu.

Izrazio je punu potporu u radu dužnosnicima u Fojnici, kazavši kako su ovakve posjete prilika za razmjenu aktualnih informacija ali i potpora svim stranačkim dužnosnicima kako bi što uspješnije implementirali sve planirane projekte.

Sastanku su uz predsjednika Čovića nazočile dopredsjednice HDZ-a BiH, Darijana Filipović, zastupnica u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH, i Lidija Bradara, predsjednica Federacije BiH.

Pročitajte i ovo

Na Bolji svijet je preselio DRINIĆ ( IBRAHIM ) VAHID iz Kaćuna

Na Bolji svijet je preselio DRINIĆ ( IBRAHIM ) VAHID iz Kaćuna. Preselio je na …