fbpx
Ponedjeljak , 29 Aprila 2024

KAM Connecting od sada i u Kiseljaku: Na jednom mjestu možete naći mobitele, tablete, laptope, pametne satove…

KAM Connecting je domaća kompanija koja se bavi prodajom naprednih i konvencionalnih tehnoloških proizvoda, uključujući mobitele, tablete, satove, računare, laptope, kućanske aparate i dodatnu opremu. Sa preko 20 godina iskustva u industriji, stručnost i predanost razlikuju ih od drugih i omogućuju nam da pruže kupcima bolje iskustvo sa mobilnom tehnologijom.

Misija je povezati ljude s inovativnim tehnološkim rješenjima, olakšavajući im svakodnevicu i pružajući vrhunsku korisničku podršku. Vizija kompanije KAM Connecting je postati lider u prodaji tehnoloških proizvoda u Bosni i Hercegovini, te biti prepoznati po kvaliteti proizvoda, izvrsnosti u usluzi i društvenoj odgovornosti.

Kompanija teži pružiti najbolji izbor kvalitetnih proizvoda i usluga na tržištu uz stalne inovacije i proširenje proizvodnog asortimana koje će našim kupcima olakšati svakodnevnicu i pružiti dugoročnu vrijednost. Njihovu ponudu čine poznati brendovi na tržištu, a najznačajniji su: Samsung, Apple, Xiaomi, Nokia, Casio, Huawei, Versace, Just Watch, Mini Focus, Raptor.

Od nedavno, KAM Connecting svoju radnju “Leon mobile shop” ima i u Kiseljaku u Trgovačkom centru “Kort”.

”Leon mobile shop” možete kontaktirati na broj 063/865-666.

Dođite i uvjerite se u bogatstvo ponude i sjajne cijene koju nude.

Njihovu bogatu ponudu možete pogledati i OVDJE.

Radno vrijeme od ponedjeljka do petka 09-21h, subota 10-21h, nedjelja neradna.

Pročitajte i ovo

Na Bolji svijet je preselio DRINIĆ ( IBRAHIM ) VAHID iz Kaćuna

Na Bolji svijet je preselio DRINIĆ ( IBRAHIM ) VAHID iz Kaćuna. Preselio je na …