Čuo se jak udarac, mislio sam da je pala neka greda sa zgrade, a onda sam ugledao djevojku koja nepomično leži na trotoaru.

Srećom, ona je preživjela pad.

Prema riječima svjedoka nemilog događaja Miloša Mitića (32), Žaklina P. (21) živi upravo u toj nedovršenoj zgradi zajedno sa dečkom Vladimirom K. (63).

– Čuo sam da su se nešto svađali i ona mu je tada prijetila da će skočiti. On joj je pričao da to ne radi, međutim, nakon pet minuta je otišao i ona se tada bacila.

Ležala je na podu u lokvi krvi, mislio sam da je gotovo i da joj nema pomoći – priča sagovornik.

Ističe i da je bez svijesti bila par minuta, te da se osvijestila i molila za pomoć.

– Čim se osvijestila, htjela je da ustane. Čak je i pričala “pomozite mi, molim vas” , dok je pokušavala da mi pruži ruku. Dali smo joj vodu, a ubrzo je došla i Hitna pomoć – navodi Mitić.

Napominje i da je Vladimir ubrzo došao, te da kada je vidio masu ljudi koja se okupila oko djevojke bio vidno iznerviran.

– Pričao je ljudima da se sklone, kako njoj ništa ne treba. I pitao je “Što si skočila, rekao sam ti da to ne radiš” – priča šokirani komšija.

– U toj zgradi se skupljaju beskućnici, pijanice i niko im ništa ne može. Taj objekat u izgradnji stoji tako već 15 godina unazad. I niko ništa ne preduzima. Cijela zgrada je puna smeća, ima svega od flaša pa sve do nekog starog namještaja – navodi Mitić.

Ističe i da je Žaklinu viđao sa nekim drugaricama ranije, te da su mu tražile novac za alkohol.

– Ko zna šta se sve krije iza te priče, ja ne znam ni da li ona ima porodicu. Najbitnije je da je preživjela – dodaje on.

Prema informacijama, Žaklini su konstatovane teške povrede glave.

– Žaklini su u KBC Zemun, konstatovane povrede – prelom karlice i prelom tri pršljena kičme. Stabilna je i svjesna, nije životno ugrožena.