fbpx
Ponedjeljak , 29 Aprila 2024

Emir Džinović je spasio devetomjesečnu bebu: Ležala je u lokvi krvi, Nizama je bila unakažena

Beba je bila spuštena na pod u lokvu krvi. Prizor je bio jeziv… Devetomjesečna djevojčica je sada kod mene i na sigurnom… Ovo je izjavio Emir Džinović iz Gradačca u kom je u petak izvršen stravičan zločin.

Nermin Sulejmanović (35) prekjučer je prvo ubio svoju nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović, a onda još dvoje ljudi, dok je troje ranio. Njegov zločin još je brutalniji jer je suprugu upucao pred njihovom bebom, a zločin je snimao i puštao uživo preko Instagrama.

Bebu je poslije krvavog pira spasio mještanin Emir Džinović, inače vlasnik teretane u kojoj je kao instruktor radio trostruki ubica. On je otišao na mjesto zločina i spasio devetomjesečnu bebu, koja je ležala u lokvi krvi.

Strašne prijetnje

Džinović je opisao šta je zatekao kad je pronašao bebu.

 

– Bila je spuštena na pod u lokvu krvi. Nesrećnu suprugu je isprebijao i bila je neprepoznatljiva. Mi se znamo dugo, radio je kod mene, nikad nikakvih problema nije bilo. Ne znam kako je došlo do ovoga – rekao je Džinović.

Dijete je ostavljeno u lokvi krvi na podu nakon što je Sulejmanović ubio Nizamu. Tokom lajva na društvenim mrežama pomahnitali Sulejmanović je rekao da “neko dođe po dijete”. Međutim, Emir sada na društvenim mrežama dobija prijeteće poruke jer je spasio dijete iz lokve krvi.

– Od večeras je na tebe otvoren lov. Samo da znaš – napisao mu je jedan mlađi muškarac i poslao mu sliku pištolja.

Nemojte da mi sudite

Džinović je objavio i printskrin poruka na kom se vidi da je tokom jezivog prenosa na društvenim mrežama molio pomahnitalog Sulejmanovića da prestane.

– Nemojte da mi sudite. Ima policija, ako sam šta uradio, nek mi se sudi. Nisam podržavao nikakav vid nasilja, niti ću podržati. Nizamu sam volio i poštovao kao člana porodice. Ja sam molio i kumio da ne radi to. Pored svoje dvoje djece išao sam da to dijete spasim i hvala Bogu da sam uspio. Molim sve prijatelje, ako sam šta na štetu uradio, ja se izvinjavam – napisao je Emir.

Podsjetimo, Sulejmanović je u petak uživo prenosio ubistvo supruge, a zatim je ubio oca i sina i ranio troje ljudi. Tokom potrage se ponovo uključio na Instagramu, gdje je priznao ubistva, a potom i najavio nova. Međutim, kada ga je policija opkolila, izvršio je samoubistvo.

Pročitajte i ovo

Održano mektebsko takmičenje u MIZ Fojnica

Mektebsko takmičenje na nivou MIZ-e Fojnica održano je danas u Čaršijskoj džamiji. Takmičari su bila djeca …