fbpx
Ponedjeljak , 29 Aprila 2024

Sanja i Ivona prelazile ulicu pa pretukle vozačicu jer se nije htjela zaustaviti

Mlade djevojke prelazile su cestu izvan obilježenog pješačkog prijelaza pa pretukle vozačicu koja se nije odmah zaustavila.

Prema presudi, Sanja (23) i Ivona (18) narušavale su javni red i mir u januaru ove godine oko 19.10 sati u Novoj Gradiški u Hrvatskoj.

Prilikom prelaska ceste udarale su rukama i nogama po automobilu kojim je upravljala Josipa koja je zaustavila automobil, izašla iz vozila i upitala djevojke zašto su joj udarale po vozilu.
Tad joj je prišla Ivona i glasno vikala na nju riječima ‘razbit ću i tebe i auto’ te je i tjelesno napala Josipu, ošamarila je dva puta po licu i povukla za kosu. Josipa je zadobila natučenje glave – zaključuje se u presudi.

Sudac je naglasio kako iz liječničke dokumentacije i historije bolesti “proizlazi da je oštećenica zadobila natučenje glave, povrede karakteristične za tučnjavu, pa je prihvaćen njezin iskaz da joj je povrede nanijela Ivona”.

Sanja je kažnjena sa 70 eura, a Ivona sa 100 eura. Obje moraju platiti po 30 eura troškova prekršajnog postupka. Presuda je nepravomoćna i na nju se mogu žaliti.

Pročitajte i ovo

Na Bolji svijet je preselila HASANAGIĆ (rođ. BRICA) SADETA IZ FOJNICE/ORMANOVOG POTOKA

Na Bolji svijet je preselila HASANAGIĆ (rođ. BRICA) SADETA IZ FOJNICE/ORMANOVOG POTOKA. Preselila je na …