fbpx
Četvrtak , 2 Maja 2024

Sine, vrati se, moli te mama! Potresno obraćanje majke djevojčice

Trinaestogodišnja Valentina Nikolić iz Buđanovaca kod Rume (Srbija), nestala je prije 13 dana.

Roditelji kažu da je njihova kćerka posljednji put viđena u centru sela, nakon čega joj se gubi svaki trag. Valentinin nestanak su prijavili policiji 21. jula, a kako su iz policije potvrdili potraga je u toku.

A javila se i majka nestale Valentine, Nevena Petrović.

Prijavila sam nestanak policiji, odmah drugi dan kako nije došla kući. Ona je 20. uveče otišla na vožnju sa tim svojim dečkom Ivanom i vozili su se valjda na ringišpilu više nego što su imali para. Kad je došla kući rekla mi je da su ostali dužni 200 dinara na vašaru, što je potvrdio i Ivan. Ja sam rekla dobro, mama će vam dati da platite. Malo je bijesnila, onako pubertetski, svi je nerviraju, niko joj ne odgovara, ali ponašala se normalno – priča majka.
Rekla je da Valentina boluje od šuma na srcu i da je otišla od kuće samo sa 200 dinara.

Ona ima šum na srcu. Nema lijekova, nema zdravstvenu knjižicu. Otišla je sa 200 dinara. Ne znam dal je zdrava, ne znam da l’ je gladna, ne znam, da l’ je žedna, ne znam da l je na ulici? Jednostavno ne znam uopšte da li je živa? Policiji i svima sam to ispričala, ne znam više šta da radim.
Potom se uplakana obratila svojoj kćerci:

Valentina sine dođi kući moli te mama, ti znaš da si mami sve na svijetu. Dođi kući ko Boga te molim sine, pusto je sve bez tebe! Da si svima najgora, mami si najbolja!

Pročitajte i ovo

Upao komšiji u kokošinjac, ubio mu kokoš pa s njom udarao po ogradi

U policijskoj stanici Drniš (Hrvatska) je provedeno kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom osumnjičenim za kazneno djelo …