fbpx
Nedjelja , 10 Decembra 2023

Objava restorana “Brajlović”: Je li Mel Gibson u Sarajevu ili Las Vegasu

Na Instagram profilu restorana “Brajlović” u Sarajevu objavljena je fotografija uposlenika s čovjekom koji podsjeća na slavnog glumca Mela Gibsona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– U društvu s najvećom facom Holivuda. Pregovori o snimanju akcijskog seta kod nas, a Sejo igra sporednu ulogu. Mi ostali smo ipak statisti i akrobati – napisano je u opisu fotografije uz oznaku fan stranice Mela Gibsona.

Ubrzo su brojni mediji u susjedstvu objavili da je Mel Gibson došao u Sarajevo, ali slavni glumac otprilike u tom periodu viđen je u Las Vegasu.

Očito je da tip na slici nije Mel Gibson, a još se ne zna ko je osoba s fotografije, ali komentari ispod slike su urnebesni.

“Lik vas je uzeo na foru, besplatno je jeo i pio”, “Ako je ovo Mel Gibson, ja sam Brad Pitt”, “Mel Gibson iz Foče”, “Ovo je Mel Gibson poslije jedne nedjelje u Bosni”, “Mel Gibson za sirotinju”, Ovaj više liči na Dragana Dabića nego na Mela Gibsona”, neki su od komentara na Instagramu.

Pročitajte i ovo

Teleperformance Dan otvorenih vrata u Fojnici

Sprichst du Deutsch? Njemačka kompanija traži “pojačanje“, raditi možete iz svih dijelova BiH Teleperformance, njemačka …