fbpx
Četvrtak , 2 Maja 2024

Pozitivna priča iz Sarajeva: Majci sa djetetom taksista nije htio naplatiti vožnju: “OVO JE BAJRAMBANKA OD MENE”

Čitateljica portala Crna-Hronika poslala je svoje oduševljenje zbog današnjeg postupka sarajevskog taksiste. Kako kaže puno je negativnih komentara na taksi osobe, ali ovog puta želi sa nama podijeliti pozitivan slučaj.

Kako tvrdi majka maloljetnog djeteta, današnju vožnju im profesionalni vozač nije htio naplatiti. Kaže to je bajrambanka za mog sina. Hvala mu!

“Želim ovim putem javno da se zahvalim vozaču “Sarajevo taxi”-ja. Ne znam ime, nisam sigurna ,ali mislim da je crni golf u pitanju. Čovjek je mog jednogodisnjeg sina i mene zajedno s stvarima i kolicima dovukao ispred zgrade.

Nakon naplate usluge, izvinjavam se da nemam nista sitno i dajem 50 KM ,na šta mi isti vozač govori da nema da vrati kusur i da je to bajramluk za mog sina.

Moje negodovanje i molba da me sačeka dok odem do obližnje pekare da usitnim novac, nije ga pokolebalo u njegovoj namjeri.

Pošto su uvijek negativni komentari na radnike “Sarajevo taxi”-ja, evo i jedan pozitivan.

Dobri čovječe ako ovo čitaš, još jednom ti hvala od srca. Srdacan pozdrav svim vašim pratiteljima i Bajram Serif Mubarek Olsun svima koji slave. Ljubav je sve❤️” – napisala je čitateljica našeg portala.

Pročitajte i ovo

Na Bolji svijet je preselila HUREM (rođ. KURTA) ESMA IZ FOJNICE/SMAJLOVIĆI

Na Bolji svijet je preselila HUREM (rođ. KURTA) ESMA IZ FOJNICE/SMAJLOVIĆI. Preselila je na Ahiret, …