fbpx
Petak , 24 Maja 2024

Muškarac na autobuskoj već 24 godine svaki dan čeka izgubljenu ljubav

Oküzcü, kojeg od milja zovu Zaljubljeni Ecevit ispričao je da je ženu svojih snova prvi put upoznao upravo na toj autobusnoj stanici. Njihova ljubavna priča išla je glatko sve dok se nije dogodila tragedija.

U dirljivoj priči koja evocira sjećanja na klasične ljubavne priče, Ecevit Öküzcü, stanovnik turskog grada na obali Crnog mora, dolazi već 24 godine na autobusnu stanicu nadajući se povratku žene koju voli.

Oküzcü, kojeg od milja zovu Zaljubljeni Ecevit ispričao je da je ženu svojih snova prvi put upoznao upravo na toj autobusnoj stanici. Njihova ljubavna priča išla je glatko sve dok se nije dogodila tragedija, piše Daily Sabah.

Öküzcüu je, naime, dijagnosticirana bolest zbog koje je postupno izgubio vid. Unatoč brojnim tretmanima, nijedan se nije pokazao uspješnim. Nažalost, žena koju je volio otišla je u Istanbul i više se nije vratila.

Unatoč vremenu koje je prošlo, Ecevit Öküzcü i dalje se nada vjerujući da će se njegova voljena jednog dana vratiti na istu autobusnu na kojoj ju je prvi put vidio.

Ecevit Öküzcü nema obitelj. Tijekom dana može se vidjeti na autobusnoj stanici, koja je lokalno poznata kao stanica Zaljubljeni Ecevit.

Pročitajte i ovo

Ovo je porodilja Elvira Huskanović koja je preminula u 29. godini života

Ženska osoba E. H. (29) iz Gračanice preminula je nakon komplikacija poslije porođaja. – Dana …