fbpx
Srijeda , 29 Maja 2024

Izet Grahović je prije likvidacije Asmira Halilagića, ubice svoga brata ostavio poruku na Facebooku: Dušmanima ću duplo da vratim

Izet Grahović je poslije smrti svog brata ostavio poruku na svom Facebook profilu. U poruci je nagovijestio šta bi se moglo desiti.

Izet Grahović (26) je sinoć u Velikoj Kladuši likvidirao Asmira Halilagića, muškarca koji je osuđen za ubistvo  njegovog starije brata Hasana Grahovića.

Pune dvije godine je mlađi brat Izet čekao da osveti starijeg brata.

To se sinoć desilo oko 22 sata, kada je osumnjičeni Izet Grahović ispalio nekoliko hitaca u pravcu Asmira Halilagića zvanog Acko Pemin.

Upravo se čita:  U nesreći na Marijin Dvoru život izgubila mlada sarajevska doktorica

Izet Grahović je poslije smrti svog brata ostavio poruku na svom Facebook profilu. U poruci je nagovijestio šta bi se moglo desiti.

“Bruda moj kažu mi da te više nema, da više nećeš doći, da si otišao na bolji svijet, na svijet gdje te ja ne mogu čuti ni vidjeti. Ali ja im ne vjerujem. Ja te vidim svaki dan, svugdje si sa mnom. Jedino što te ne čujem, ne znam je li ne možeš sa mnom pričati, ali boli me.

Ne znam da li ću izdržati svaki dan. Bol je sve veća, volio bih te samo zagrliti da ti kažem “voli te brat”. Bez tebe jednostavno ne ide, nemam kud, nemam s kim i nemam gdje.

Ako ništa, Allahom se velikim kunem, dušmanima ću duplo da vratim. Neka ti dragi Allah podari lijepi dženet, brate moj. Voli te brat”, napisao je 25. marta 2021. godine skoro tri mjeseca nakon ubistva brata Hasana.

Upravo se čita:  Oglasila se majka Uroša Blažića “Moj sin je onog dana, kada je pucao u djecu i nevine ljude, ubio i mene. Zakopao me živu”
Poruka na društvenoj mreži Facebook

Pročitajte i ovo

Preminuo je Janko (Franjo) Petrović – Romo sa Otigošća

Preminuo je Janko (Franjo) Petrović – Romo sa Otigošća u 76. godini života. Ukop i …