fbpx
Srijeda , 31 Maja 2023

Uznemirujući video: Muharem uživo snimao nesreću koju je doživio, dozivao mamu u pomoć

Saobraćajna nesreća dogodila se prije dva dana na lokalitetu grada Bihaća u kojoj je teško povrijeđen mladić Muharem D. vozač putničkog automobila marke Alfa Romeo.

Ovaj nesavjesni mladić, prije polaska sa automobilom, upalio je live video na Facebook-u kako bi se pohvalio prijateljima kako on divlja bihaćkim ulicama.

Nakon divljanja i kršenja niza saobraćajnih zakona u Bosni i Hercegovini, Muharem je sa svojim automobilom sletio sa magistralnog puta i doživio nesreću u kojoj je teško povrijeđen, a automobil u potpunosti uništen.

Nakon nesreće, live video ostao je upaljen. Dozivao je Eminu i mamu za pomoć.

Kasnije se Muharem na TikToku pohvalio svojim umijećem, te je objavio uništeni automobil kao i njegovo lice kako izgleda poslije nesreće. Također posvetio je pjesmu od Nihada Alibegovića “Znak pitanja”.

Također u četvrtom mjesecu ove godine objavio je niz fotografija nesreće koju je doživio sa automobilom marke VW Golf s kojim je uradio u rasvjetni stub koji je osvjetljivao benzinsku pumpu u ovom gradu.

Pročitajte i ovo

Hit odgovor o zabrani pušenja u BiH: “ Ja ću pušit’ kad mi se puši, nego sad razmišljam kako mi je uzbrdo, odmah ću je zaždit’ čim dođe ravan

Nova BH anketirala je građane Sarajeva o početku primjene o zabrani pušenja.     S …