fbpx
Četvrtak , 18 Jula 2024

OGLASILA SE MAJKA RAŠIDA SAKIĆA: Sumnjam da je otrovan

Sin rahmetli Sinana Sakića, Rašid Sakić umro je u 45. godini u zatvoru u Sremskoj Mitrovici.

Sada se ovim povodom oglasila njegova majka, Velida Mikilić, koja sumnja da je njen sin otrovan.

– Ne znam šta da vam kažem, teško mi je jako. Mlađi sin mi je javio prije deset minuta da je Rašid preminuo. Njemu je to neko javio, znate kako već to ide. Ili je otrovan ili se nešto desilo, ne znam, ne znam. Sumnjam, a ne znam šta da vam kažem – ponavljala je nesretna žena.

Ona je dodala da ne zna gdje će Rašid biti ukopan.

– Osjećala sam da će se nešto desiti. Oduvijek je imao neke probleme, oduvijek sam razmišljala da li će ga neko ubiti. Eto, on je bio za sve dobar samo za sebe nije. Nisam dobro zdravstveno imam operaciju kičme i sada kad mi je sin javio ne znam kako ću sa bolom. Ne znam ni gdje će sahrana biti. On ima sina u Loznici i ženu. Šta će sad da bude ne znam – rekla je ona i otkrila da sa Sinanovom kćerkom Đulkicom i udovicom Sabinom nije u kontaktu:

– Nikada se sa Sabinom nisam čula. Niti smo u dobrom odnosu. Otkako sam se rastala sa Sinanom svako je krenuo na svoju stranu. Ćelu su othranili baba i deda. Vjerujte da nije imao nikakvu zaštitu od oca, ma ni od koga.

Velida se prisjetila i posljednjeg razgovora sa Rašidom.

– Bilo je to kada je tek stigao u zatvor u Mitrovicu. Prije toga je bio u Sarajevu i bili smo u kontaktu. Živio je sa nekom curom. Pobjegao je iz bolnice jer je imao nanogicu. Ode jedna mladost.

Pročitajte i ovo

Mladi Zeničani preokrenuli hobi u posao: Extreme Bosna Service predstavlja revoluciju u visinskim radovima

Grupa mladih entuzijasta iz Zenice, nakon što su stekli fakultetske diplome, odlučila je ostati u …