fbpx
Petak , 24 Maja 2024
Beograd, 3. maja 2023.- U pucnjavi, koja se dogodila jutros u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar stradao je pripadnik obezbedenja, a petoro ucenika je povredeno, nezvanicno saznaje Tanjug. Troje dece prebaceno je u Tiršovu, od kojih je jedno životno ugroženo, receno je Tanjugu u toj ustanovi. Do pucnjave je došlo u 8.40 kada je ucenik sedmog razreda otvorio vatru na obezbedenje i ucenike. Policija je uhapsila napadaca, za koga je navela da je ispalio više hitaca najverovatnije iz ocevog pištolja. FOTO TANJUG/ STR/ bg

Preminula djevojčica ranjena u školi „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru

Djevojčica, koja je teško povrijeđena u pucnjavi u OŠ „Vladislav Ribnikar“, preminula je jutros u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj.

Djevojčica je u stravičnom napadu u školi zadobila teške povrede glave. Ona je i pored hitne hirurške intervencije i svih preduzetih mjera intenzivnog liječenja podlegla teškim povredama.

Ministarka zdravlja Srbije Danica Grujičić, u svoje ime i u ime Ministarstva zdravlja, izjavila je iskreno saučešće porodici nastradale djevojčice.

Podsjetimo, ona je 10. žrtva masakra koji je počinio trinaestogodišnji dječak 3. maja u ovoj školi. Kosta K. je tada usmrtio osmoro učenika i domara škole.

Pročitajte i ovo

Nova tragedija u BiH: Preminula 29-godišnja porodilja u vozilu hitne pomoći tokom transporta iz Gračanice u UKC Tuzla

29-godišnja djevojka E.H. iz Gračanice preminula je nakon komplikacija poslije porođaja. “Dana 22.05.2024.godine, oko 21,15 …