fbpx
Četvrtak , 18 Aprila 2024

Nova tragedija u BiH: U teškom sudaru poginuo mladi vozač Golfa, imao je samo 22 godine

Uviđaj na licu mjesta nezgode obavila je dežurna tužiteljica Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Biljana Janković, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Gradiška

Na magistralnom putnom pravcu Gradiška-Banja Luka, u mjestu Nova Topola, iza pomoćiu 00,50 sati, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice poginulo.

U saobraćajnoj nezgodi učestvovali su Golf kojim je upravljao Kristijan Ilić, rođen 2001. godine iz mjesta Gornji Karajzovci, grad Bosanska Gradiška i Renault Laguna kojim je upravljao Nikola Đakić, rođen 2003. godine, iz mjesta Gornji Karajzovci, grad Gradiška.

Prilikom saobraćajne nezgode smrtno je nastradao Kristijan Ilić.

Uviđaj na licu mjesta nezgode obavila je dežurna tužiteljica Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Biljana Janković, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Gradiška.

Tužilac je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja na utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nezgode a naložena je i obdukcija tijela smrtno nastradalog lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske, saopćeno je iz OJT Banjaluka.

Pročitajte i ovo

Orange Plus: OBAVJEŠTENJE za proizvođače maline

O B A V J E Š T E NJ E za proizvođače maline ORANGE …