fbpx
Petak , 29 Marta 2024

Potresan oproštaj od supruge Samire, majke četvero djece

Zenica je obavijena tugom nakon tužne vijesti da ih je zauvijek napustila Samira Valentić rođena Fejzić, piše “072info”.

Preminula Zeničanka, nažalost, nije uspjela dobiti svoju životnu bitku, a brojni prijatelji opraštaju se od preminule Zeničanke na društvenim mrežama.

Dženaza-namaz preminuloj Zeničanki obavit će se sutra, u 14 sati, kod stare džamije u Orahovici.

-I veli: Mi ćemo vas dovoditi u iskušenje malo sa strahom i gladovanjem, i time što ćete gubiti imanja i živote, i ljetine. A ti obraduj izdržljive, one koji, kada ih kakva nevolja zadesi, samo kažu: „Mi smo Allahovi i mi ćemo se Njemu vratiti!” Nasa sestra Semira, r Fejzic, Valentić se svom Gospodaru vratila. Nju čeka oprost i milost od Gospodara,Amin!  Svi smo Allahovi,i svi ćemo se njemu vratiti – samo su neke od objava.

Međutim, posebno pogađa u srce objava supruga rahmetli Valentić, koju prenosimo u cijelosti:

-Ono što Allah uzme Njegovo je, a i ono što ostane Njegovo je Molim Allaha da ti sve grijehe oprosti, ako si ih uopšte imala LJUBAVI LJUBLJENA, ako te Allah bude volio makar ko ja ideš u DŽENNET BEZ POLAGANJA ISPITA, a Allah te voli sigurno.

Molim Allaha dragog da ti se smiluje, da nas sastavi u Džennetu, u vječnom uživanju, da nam nadoknadi ono što nam nije dao ovdje.

Kaže Muhammed a.s:

Ko umre od stomaćne bolesti je Šehidy Molim Allaha gospodara svjetova da ti primi ŠEHADET i da se zauzmeš za svoju porodicu na sudnjem danu. Amin jaaaa Rabby.

Moja LJUBIĆICA je preselila na Ahiret

20.04.2023. Svi smo Allahovi,i svi ćemo se njemu vratiti – napisao je on.

Kako saznaje 072info, iza preminule Zeničanke ostalo je četvero male djece i to sin Ali, kćerke Advija, Elvedina i Lejna.

Pročitajte i ovo

Elvir Karalić: Za 24 sata znamo skupiti 100.000 KM, a zamislite kada vam penzioner traži 15 KM da plati struju

Osnivač Udruženja Pomozi.ba Elvir Karalić gostovao je u Klix Studiju gdje je, između ostalog, govorio …