fbpx
Ponedjeljak , 2 Oktobra 2023

Amerikanac naručio kafu u Bosni: Ostao u čudu, a objava sakupila 4000 komentara

Osim toga, dobili ste i ljubaznost i toplotu duše koju Bosanci i Hercegovci imaju”, samo su neki od nekoliko hiljada natpisa

Audrey i Harry, američki su par koji putuje po svijetu od 2014. godine, i o zgodama i nezgodama redovno obavještavaju pratitelje na društvenim mrežama. Na njihovom profilu je istaknuto kako su obišli više od 60 zemalja na sedam kontinenata. Ipak, jedna objava iz Bosne i Hercegovine privukla je posebnu pažnju.

“Naručili smo kafu u Bosni. Evo šta smo dobili”, stoji u opisu njihove fotografije, sa koje su pratitelji prepoznali da se radi o travničkom odmaralištu Plava voda.

Na kraju je ova objava odskočila od brojnih drugih na njihovoj stranici, prikupivši za dva dana skoro 60.000 reakcija i blizu 4.000 komentara.

“Servirali su vam potpuno iskustvo”; “Osim toga, dobili ste i ljubaznost i toplotu duše koju Bosanci i Hercegovci imaju”, samo su neki od nekoliko hiljada natpisa koji se nižu ispod fotografije.

Ujedno, pojedini su turiste uputili i da se takvo iskustvo može nazvati i samo jednom riječju – “merak”.

Pročitajte i ovo

MUP SBK: 15-godišnji dječak osumnjičen za krađu 770 KM iz trgovačke radnje

Policijski službenici PS Vitez uspješno su rasvijetlili  krivično djelo „Krađe“, koje je prijavljeno u proteklom periodu …