fbpx
Utorak , 30 Maja 2023

UMRLA PA OŽIVJELA: Šta se dešava sa poznatom TV voditeljicom

Na Instagramu hrvatske voditeljice Slađane Petrušić – Slađe jutros je osvanula objava da je Slađana Petrušić umrla, a obavijest o smrti potpisala je, navodno, njena porodica. Vijest su prenijeli srbijanski portali i dio hrvatskih.

No, vijest o smrti je laž navela je za Index.hr Slađanina sestrična Dragana, dodajući da je to sve Slađa Petrušić kreirala sama.

“Mislim da je ovo velika glupost, izmišljotina i njena bolesna ideja. Potpuno sam sigurna u to”, rekla je Dragana koja godinama sa Slađom nije u kontaktu.

Srbijanski mediji tvrde: Umrla hrvatska voditeljica nakon TikTok izazova

Dragana je ispod objave o navodnoj smrti sestrične ostavila komentar, a navodno mrtva Slađana je nakon toga blokirala na Instagramu. Dragana kaže da o Slađinoj smrti ništa ne zna ni niko od njihove zajedničke rodbine.

Dragana je kćerka Slađine tete Slavice.

Neven Ciganović: To je neslana šala
Da je riječ o laži, kaže i Neven Ciganović koji je inače u redovnom kontaktu sa Slađanom Petrušić. Stilist je za Index.hr rekao da se od jutra nije čuo sa Slađanom, ali su proteklih dana bili u kontaktu.

Slađa je, kaže, na Instagramu objavljivala lažne fotografije nesreće i polomljenih nogu.

“To je neslana šala koja prelazi granicu. Ona vjerovatno nije ni svjesna posljedica”, rekao je on.

Ko je Slađa Petrušić?
Slađanu Petrušić, pogotovo građani Hrvatske, pamte kao dio ekipe Malnarove Noćne more.

Ko je navodno umrla voditeljica iz Hrvatske? Dolazi iz BiH, proslavio je Malnar

Slađana se prije dvadesetak godina pojavila u hrvatskom javnom prostoru, a potom je postala zvijezda srbijanskih reality programa. U jednom trenutku bila je i voditeljica jednog takvog showa.

Prije nekoliko godina pokušala se vratiti u hrvatske medije i postala članicom Živog zida. Iz stranke ju je izbacio Ivan Pernar, tadašnji predsjednik Živog zida.

Pročitajte i ovo

Hit odgovor o zabrani pušenja u BiH: “ Ja ću pušit’ kad mi se puši, nego sad razmišljam kako mi je uzbrdo, odmah ću je zaždit’ čim dođe ravan

Nova BH anketirala je građane Sarajeva o početku primjene o zabrani pušenja.     S …