fbpx
Srijeda , 24 Aprila 2024

Iftar ispod Starog mosta u Mostaru okupio rekordan broj postača

Omladinski iftar ispod Starog mosta u Mostaru večeras je okupio rekordan broj postača iz Mostara i njihovih gostiju.

Okupljanje mladih vjernika u jedinstvenom ambijentu stare gradske jezgre Mostara održava se devetu godinu za redom u organizaciji Info-servisa za mlade Medžlisa Islamske zajednice (MIZ) Mostar.

Koordinator događaja Nedim Hondo za Klix.ba kaže kako je ovaj događaj u najvećem hercegovačkom gradu već postao tradicija, što pokazuje i činjenica da je broj okupljenih iz godine u godinu veći.

Omladinski itar ispod Starog mosta u Mostaru

“Sretni smo i radosni što smo ove godine za 200 omladinaca povećali broj. Tako se ove godine okupilo 1.300 omladinaca ispod Starog mosta”, kaže Hondo za Klix.ba.

Ističe kako posebno radosti činjenica da su stigli omladinci iz cijele Bosne i Hercegovine i susjednih država, Hrvatske i Crne Gore.

Naglašava kako je posebno značajno da se omladinski iftar ispod Starog mosta drugu godinu zaredom održava u okviru manifestacije “Ramazan u Mostaru”, koja pretendira postati tradicija najvećeg grada u Hercegovini.

Pročitajte i ovo

Policija PS Fojnica legitimiše sve učesnike saobraćaja u naselju Ostružnica

Policijska stanica Fojnica angažovana je u intenziviranju kontrola saobraćaja, s posebnim naglaskom na suzbijanje vožnje …