fbpx
Utorak , 23 Aprila 2024

Dramatična potjera u Sarajevu: Vozačicu Golfa udario kombi, ona ga ganjala i – uhvatila!

Saobraćajna nesreća koja se dogodila u utorak u naselju Osik na Ilidži pretvorila se u dramatičnu potjeru, saznaje portal Radiosarajevo.ba.

Sve je počelo na jednoj raskrsnici u Osiku, gdje je kombi udario u Golf 7, kojim je upravljala ženska osoba, nakon čega se nesavjesni vozač dao u bijeg.

Međutim, vozač kombija nije računao na upornost i hrabrost vozačice koja se, iako je zadobila povrede prilikom sudara, nije dala omesti te je krenula praktično u potjeru za vozilom.

Nakon kraće potjere sustigla je kombi koji je zatekla napušten u jednoj ulici, nakon čega je alarmirala policajce.

Žena je potom otišla ljekaru, a nakon zbrinjavanja se vratila na mjesto nesreće, gdje su sarajevski policajci već obavljali uviđaj.

Mersiha Novalić, portparolka Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, potvrdila je za portal Radiosarajevo.ba da se dogodila saobraćajna nesreća te da je ljekar kod vozačice konstatovao lakše povrede.

Kako saznaje portal, policija je tokom uviđaja utvrdila ko je vlasnik kombija koji je, navodno, bio neregistiran. Međutim, još uvijek nije utvrđeno ko je upravljao vozilom u trenutku nesreće i to će biti predmet dalje istrage.

Nakon što policajci budu utvrdili ko je bio za upravljačem kombija u trenutku nesreće, protiv njega će biti poduzete zakonom predviđene mjere.

Pročitajte i ovo

Fojnički osnovci prvaci države BiH

🥇🇧🇦🇧🇦DRŽAVNO TAKMIČENJE “MISLI MINE”🇧🇦🇧🇦🥇 Dana 22.04.2024. godine u Brčkom je održano Državno takmičenje iz programa …