fbpx
Nedjelja , 28 Aprila 2024

U teškom sudaru poginula žena, među povrijeđenim i dvoje djece

U saobraćajnoj nesreći žena rođena 1991. godine, koja je upravljala vozilom Golf je smrtno stradala.

Jutros oko 07,55 sati, na magistralnom putu M1.8, na relaciji Duboki potok- Srebrenik, u mjestu Uroža, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala dva putnička vozila (Golf i Opel Astra) i jedno teretno motorno vozilo (Actros).

U saobraćajnoj nesreći žena rođena 1991. godine, koja je upravljala vozilom Golf je smrtno stradala. Smrt je na licu mjesta konstatovao ljekar mrtvozornik DZ Srebrenik.

U ovoj saobraćajnoj nesreći povrijeđena su još tri lica, svi putnici iz vozila Golf, od čega dvoje malodobne djece i žena 1969. godište.

Povrijeđenima je na JZU UKC Tuzla ukazana medicinska pomoć i za sada ne raspolažemo informacijama o stepenu povreda povrijeđenih lica. Na ostalim vozilima nastupila je materijalna šteta. Uviđaj su izvršili policijski službenici PS/PU Srebrenik a istim je rukovodila tužiteljica KTTK-a – potvrdila je Adnana Sprečić, glasnogovornica UP MUP-a TK.

Za vrijeme trajanja uviđaja saobraćaj je bio u potpunosti obustavljen do 10,45 sati, od kada se odvijao jednom saobraćajnom trakom do 11,10 sati, kada su obje saobraćajne trake stavljene u funkciju, te se nesmetano saobraća na ovom putnom pravcu.

Pročitajte i ovo

Popularna Razo u Sarajevu na meti pljačkaša

U Sarajevu se desio neobičan incident kada je popularna Razija Razo Čolaković, uživajući u poziranju …