fbpx
Subota , 22 Juna 2024

Predivno! Uposlenici direktoru OŠ ‘Kiseljak 1’ Nerminu Merhemiću poklonili odlazak na Umru

Uposlenici OŠ „Kiseljak 1” Bilalovac ne kriju činjenicu da su zadovoljni odnosom koji prema njima ima rukovodstvo OŠ „Kiseljak 1” na čelu sa direktorom Nerminom Merhemićem.

Nakon što su mu nedavno uručili “Zahvalnicu” za sve godine saradnje, uposlenici su pokrenuli i akciju u kojoj su svom direktoru Merhemiću obezbijedili odlazak na Umru, a sve je izvedeno u potpunoj tajnosti.

Direktor je bio vrlo iznenađen, a samu vijest da su mu uposlenici organizovali odlazak na Umru je doživio veoma emotivno.

– Ovo je vid zahvale od svih uposlenika za njegov trud, odličnu saradnju, susretljivost, podršku koju svima jednako pruža, kako uposlenicima, tako i učenicima koji idu u ovu školu.

Inače, Merhemić je na mjestu direktora u ovoj školi već devet godina, a mnogima je poznat po svojoj humanosti i angažovanosti kada je pomaganje drugima u pitanju.

OŠ „Kiseljak 1” pod vodstvom ovog susretljivog insana do sada uradila mnoge projekte, kako pomoći lokalnoj zajednici, tako i pomoći učenicima škole, uposlenicima, ali i poboljšanja uslova pod kojima se izvodi nastava u ovoj ustanovi.

Uposlenici, kolege, danas su direktora Merhemića u školi dočekali uz llahiju „U Medinu posao bih”.

Potom su mu saopštili divnu vijest, a Nermin nije krio oduševljenje jer će na ovaj način biti u mogućnosti da ide na Umru sa svojom hanumom Mejrimom.

Direktoru je uručena i torta na kojoj je pisalo “Umra mubarek”.

Novum

Pročitajte i ovo

Neopisiva tuga: Na Ahiret preselio 1-godišnji Adem Fejzić iz Višnjice kod Kiseljaka

Na Bolji svijet je preselio ADEM (ELMEDIN) FEJZIĆ iz Višnjice. Preselio je na Ahiret u …