fbpx
Ponedjeljak , 11 Decembra 2023

Uznemirujući detalji zločina u Srbiji: Otac ubio sina zbog svađe o svjetskom prvenstvu?

U petak se u Subotici, u Srbiji, desio strašan zločin kada je Dejan J. (50) ubio sina Milana J. (23), u njihovoj porodičnoj kući u Plitvičkoj ulici, a suprugu Maju J. (47) je zatim napao i zadao joj je više udaraca po glavi i tijelu.

Sada je isplivalo i šta je prethodilo nezapamćenom ubistvu koje je šokiralo sve Subotičane.

Otac i sin su gledali utakmicu na Svjetskom prvenstvu u Kataru, a zatim su se posvađali.

Milan je tada izašao iz kuće, a majka je krenula za njim.

Nakon što se Milan vratio u kuću, otac Dejan je uzeo nož i ubio ga, a onda nasruno i na suprugu Maju koja je pokušala da odbrani sina i pretukao je, prenose mediji.

Maja J., kako pričaju komšije, radi u špediciji, važi za uzornu suprugu i majku i zbog povreda koje je joj nanio muž zadržana je u bolnici. Milan je, kažu Subotičani, bio dobar mladić, a za Dejana kažu da je često bio u alkoholisanim stanju.

Pored Milana, Dejan i Maja imali su još dvoje mlađe djece, sina i kćerku koja trenutno živi u Americi. Šokirane komšije ne mogu da povjeruju kako je Dejan mogao da ubije svog sina.

Otac je troje dece, ne mogu da vjerujem da je mogao da ubije sina. Rođeno dijete ubiti! Nepojmljivo mi je, ali ako malo bolje razmislim činilo je da je nervozan uvijek u zadnje vrijeme. Znam da je imao saobraćajnu nesreću i da nije najbolje tada prošao, ali izvukao se. Iskreno, nemam jako lijepo mišljenje o njemu, djelovao mi je kao tempirana bomba u zadnje vrjeme”, kaže poznanik, piše Blic.

Jedan od komšija iz Plitvičke ulice kažu da su sinoć vidjeli policijska kola sa obe strane ulice.

“Ne poznajem lično tu porodicu, vidio sam ih nekoliko puta u prolazu, ali sam čuo da je mladić koji je ubijen živio u Novom Sadu i da je došao kući za vikend. Mnogo mi je žao. Svih mi je žao osim tog čovjeka koji je mogao da digne ruku na dijete i ženu”, kaže poznanik.

Više javno tužilaštvo u Subotici je osumnjičenom odredilo zadržavanje od 48 sati i tom roku treba da bude saslušan.

Pročitajte i ovo

Ako ne bude mujezina u G.azi, ja ću pozivati na molitvu u određeno vrijeme’: Dirljive riječi sveštenika u G.azi

Kršćanski sveštenik obećava muslimanima u Gazi da, ako u Gazi ne bude mujezina koji bi …