fbpx
Petak , 19 Aprila 2024

Susret Hedije i Zele iz “Vize za budućnost” izazvao nostalgiju gledatelja: Bila su to vremena

Humoristična serija “Viza za budućnost” jedna je od onih uz koje su brojne generacije odrastale, a tokom prikazivanja na malim ekranima je držala pažnju publike do samog kraja. Enis Bešlagić sada je podijelio emotivan susret s likom s kojim smo ga tamo rado gledali.

Bešlagić se, u seriji čiji je cilj bio da dočara kako žive tri konstitutivna naroda u BiH, pojavio nešto kasnije, a utjelovio je lik konobara Zele, koji je brzo osvojio srca gledatelja. Bila je to, između ostalog, uloga koja ga je progurala u svijet glume.

Njegova partnerica u seriji bila je Hedija, koju je utjelovila glumica Dženita Imamović. Poznati bračni par, koji je u seriji podizao i sina, sada se sreo na ulicama Sarajeva, a glumac je snimak njihovog susreta “nakon 20 godina” podijelio i na Instagramu.

“Hedija, draga! Nisam te vidio otkako smo se rastali”, našalio se Enis, ne skrivajući oduševljenje što vidi glumicu.

“Ma jesi se proljepšao”, govori Dženita, na šta je Enis odgovorio da je krivac to što je “ušao u politiku”.

“To je sada gotovo. Sve za našu državu”, našalio se Enis.

Na kraju snimka, Dženita i Enis pozdravili su publiku, koju su, sudeći po komentarima, oduševili svojim kratkim javljanjem.

“E kakvu ste nostalgiju spucali za ovih par sekundi ovo je nevjerovatno. Sve podsjeća na neka bolja i ljepša vremena kada se cijenio i znao napraviti kvalitet i naravno na legendarnu seriju ‘Viza za budućnost’ koju smo svi voljeli i volimo i dalje! Obavezno razmislite o snimanju ovakvih videa, bilo bi baš zanimljivo”, poručio je jedan njihov obožavatelj.

“Obilježili moje djetinjstvo”, još jedan je od komentara.

Serije “Viza za budućnost”, podsjetimo, snimljeno je ukupno 206 epizoda, dok je posljednja od njih prikazana u aprilu 2008. godine.

Likovi koji se i danas pamte su i Mubera Polovina Gaćo, Suad Sudo Husika, Alma Husika, Milan Golijan, Danica Golijan, Rifat Rile Polovina, Sena, Miro, Oskar Prohaska i drugi.

Pročitajte i ovo

Preminuo je Stjepan (Pero) Oroz iz Fojnice

Preminuo je Stjepan (Pero) Oroz iz Fojnice u 64. godini života. Ukop i misa zadušnica …