fbpx
Četvrtak , 28 Marta 2024

Nevjerovatan slučaj iz BiH: Šaban u 83-toj godini čeka bebu sa skoro dva puta mlađom suprugom Asmirom

Nevjerovatan slučaj zabilježen je u Glogovcu na lokalitetu grada Cazin.

Kako saznajemo ovog mjeseca novembra, tačnije u subotu 5.11. vjenčali su se članovi porodice Mujić, Šaban i Asmira.  Njemu je 83-ta godina, a njoj 51. godina života. Šaban se bavi stočarstvom, uzgaja ovnove i ovce.

“Mlada kaže da se već privikla i da ju mladoženja sluša.”

Kako nam je otkrio Šaban, njegov recept za usjeh je taj što on ne štedi na sebi, voli pojesti dobro a bez teletine ne može živjeti. Iz prvog braka, Šaban ima već četvero djece. Tri sina i kćerku. Šaban otkriva kako su se upoznali on i Asmira.

“Ona je radila kod mene, kada sam ja otišao u penziju. Ona je u vrlo teškom stanju bila, sa troje djece i njen muž se nije brinuo o njima. Ja sam uvijek nju plaćao pošteno. Davao pomoć kad sam mogao. Halal bilo na oba svijeta. Jednog lijepog dana, ona je zaplakala i došla kod mene i rekla Šabane ja ne mogu više sa ovim čovjekom. Ja bi se udala za tebe, rekoh hoću. I tako je bilo.”

“Ja sam njoj rekao da mora malo počekati sa vjenčanjem, da vidimo kako će sve lijepo teći i došli smo do vremena, 5.11.2022. godine smo se vjenčali u Cazinu u Općini i sada smo zajedno do smrti. ” – izjavio je Šaban i potvrdio da gospođa Asmira očekuje njegovo dijete.

Žena je kod mene godinu dana. Porod se očekuje u aprilu ili maju, akobogda. Meni je drago šta god da mi dragi Allah da, bilo muško ili žensko.

Pročitajte i ovo

Džemat dobrih Bošnjaka u Richmond Hillu u Queensu u New Yorku

Ramazan u Americi (4) Džemat Bošnjačko-islamski kulturni centar Plav-Gusinje nalazi se u Richmond Hillu, Queens, …