fbpx
Petak , 26 Aprila 2024

Stižu nam padavine!

Tokom dana biće pretežno oblačno vrijeme, dok se poslije podne očekuje kiša, prvo u jugozapadnim krajevima i Hercegovini.

U BiH se danas očekuje naoblačenje i kiša krajem dana u pojedinim predjelima.

Jutro će biti vedro i prohladno, uz malu do umjerenu oblačnost, ponegdje uz prolaznu maglu oko rijeka i po kotlinama.

Tokom dana biće pretežno oblačno vrijeme, dok se poslije podne očekuje kiša, prvo u jugozapadnim krajevima i Hercegovini, koja će se prema kraju i tokom noći proširiti na centralna, istočna i sjeveroistočna područja.

Puhat će vjetar slab na sjeveru sjeverni i sjeveroistočni, a u ostatku južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura kretaće se od osam do 14, na jugu do 16, a dnevna od 18 do 24 stepena.

utorak će biti djelomično vedro. Povremeno sa pljuskovima na području Hercegovine, centralnim, istočnim i sjeveroistočnim područjima Bosne. Vjetar slab sjevernog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 8 i 13°C, na jugu zemlje do 16°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 15 i 21°C, na jugu zemlje do 24°C.

srijedu će u Bosni biti pretežno oblačno, u Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. U drugom dijelu dana u Bosni su mogući slabiji lokalni pljuskovi. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 8 i 13°C, na jugu zemlje do 15°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 16 i 21°C, na jugu zemlje do 25°C.

četvrtak oblačnije prije podne. Sunčanije u drugom dijelu dana. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 7 i 12°C, na jugu zemlje do 14°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 17 i 22°C, na jugu zemlje do 25°C.

Pročitajte i ovo

Poslovnica pekare “Manja” u ulici Koševo u Sarajevu prestaje s radom

Poslovna jedinica pekare Manja u ulici Koševo u Sarajevu saopćila je kako s današnjim danom …