fbpx
Četvrtak , 28 Marta 2024

Proizvodite organski i tradicionalno? Prijavite se na sajam “Dani plemenitog Seljaka“!

Prvi sajam organske i tradicionalne proizvodnje “Dani plemenitog Seljaka“ će se održati 15. i 16. oktobra 2022. godine na Malak Farmi.

„Želja nam je da omogućimo poljoprivrednicima, kompanijama, ali i seoskim gazdinstvima da izlože ono što rade, prezentuju drugima svoje proizvode, prodaju ih na sajmu i ostvare međusobne kontakte.“, rekli su nam na Malak Farmi.

 Besplatno učešće za izlagače i posjetioce.

Učešće za izlagače: poljoprivrednike, kompanije, seoska gazdinstva, udruženja i fizička lica koja se bave organskom i tradicionalnom proizvodnjom je besplatno. Na Sajmu će izlagači moći prezentovati svoje proizvode velikom broju posjetioca, ali i prodavati iste.

Svakom izlagaču koji uzme učešće na sajmu bit će obezbjeđen štand na kojem će moći izložiti i prodavati svoje organske i tradicionalne proizvode.

Ulaz za posjetioce Malak Farme tokom trajanja sajma je besplatan.

Kako se prijaviti?

Izlagači: kompanije, udruženja, seoska gazdinstva, i fizička lica, prijavni obrazac za svoje besplatno učešće na sajmu mogu preuzeti putem linka, na kojem se se nalaze svi potrebni detalji: https://bit.ly/3UrbxJg., odštampati i ispuniti prijavni obrazac, i isti poslati na info@malakfarma.ba

Sajam nije ograničen na organsku i tradicionalnu hranu, proizvođači organskih i tradicionalnih rukotvorina, zanata, umjetnina, kozmetike… su također dobrodošli.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, kontaktirajte nas putem e-maila info@malakfarma.ba.

Prijaviti se možete do 5.10.2022.

Misija razvoja zajednice, oživljavanja sela i promocije organske i tradicionalne proizvodnje.

„Svjesni svoje misije da moramo raditi na razvoju zajednice, oživljavanju sela i promovisanju organske i tradicionalne proizvodnje i prerade hrane, te povezivanju ključnih sudionika na tržištu, odlučili smo se na organizaciju ovog sajma.

U našem nastojanju da oplemenimo društvo oko sebe, pokrećemo sajam “Dani plemenitog Seljaka”, kao mjesto gdje će se susresti proizvođači i ljubitelji organske i tradicionalne hrane, mjesto gdje će svi ljudi koji cijene i vole ovu vrstu proizvoda moći da se okupe i upoznaju sa plemenitim ljudima, koji proizvode organsku, domaću i tradicionalnu hranu, te da kupe njihove proizvode.“, zaključuju organizatori.

Dobro došli, o vi plemeniti ljudi.

Pročitajte i ovo

Džemat dobrih Bošnjaka u Richmond Hillu u Queensu u New Yorku

Ramazan u Americi (4) Džemat Bošnjačko-islamski kulturni centar Plav-Gusinje nalazi se u Richmond Hillu, Queens, …