fbpx
Srijeda , 24 Aprila 2024

Pjevač se oporavlja: Hakala opet na nogama nakon boravka u Reumalu!

Mnogobrojni ljubitelji narodne muzike, posebno njegovi mnogobrojni fanovi zabrinuli su se za zdravlje najpopularnijeg Zeničanina i poznatog regionalnog pjevača Nihada Fetića Hakale.

Naime, Hakala je u zadnje vrijeme otkazao sve nastupe zbog zdravstvenih tegoba, a svoje fanove i njegove mnogobrojne prijatelja obradovala je vijest da je Hakala opet kod kuće, oporavljen i spreman za nove nastupe.

-Juče sam stigao s oporavka, dugog šest dana, iz Reumala Fojnica. Želim ovom prilikom da se još jednom zahvalim ljubaznom osoblju tog objekta, na svemu onom što su mi pružili proteklih dana. Da ste mi svi živi i zdravi, hvala Ameli, Agi, Ziji i ostalima, pa se vidimo uskoro da me dovedete u još bolje stanje. Hvala i svima ostalima koji su se javljali privatno ili pružali podršku preko društvenih mreža. U pitanju je umor, ali puno sam bolje i nemojte da brinete. Idemo dalje – rekao je Nihad Fetić Hakala.

 

Pročitajte i ovo

Policija PS Fojnica legitimiše sve učesnike saobraćaja u naselju Ostružnica

Policijska stanica Fojnica angažovana je u intenziviranju kontrola saobraćaja, s posebnim naglaskom na suzbijanje vožnje …