fbpx
Srijeda , 29 Maja 2024

Čović: Fojnica će i dalje dobivati potporu s viših razina vlasti u svim projektima

Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović jučer je posjetio Fojnicu, te održao radni sastanak s članovima Općinske organizacije HDZ-a BiH Fojnica.

Na sastanku se razgovaralo o aktuelnim prilikama u Fojnici, važnim projektima za ovu općinu koje je potrebno realizirati u sinergiji s višim razinama vlasti. Istaknuta su dva glavna projekta, izgradnja osnovne škole po hrvatskom planu i programu i izgradnja vrtića. Također, govoreno je i o dosadašnjim i predstojećim aktivnostima stranke, koje je prezentirao predsjednik Općinskog odbora HDZ-a BiH Branko Stanić, priopćeno je iz HDZ-a BiH.

Stanić se posebno osvrnuo i na pripreme za predstojeće Opće izbore u BiH, kao i na aktivnosti izbornog stožera, pri realizaciji programa te svih drugih planiranih radnji u kampanji do dana izbora.

Na sastanku je iskazana dobra i pozitivna politička atmosfera, kao i vjera u buduće pozitivne pomake kako u ekonomskim, tako i u turističkim, sportskim, pa i svim drugim sadržajima u Fojnici, a ovaj sastanak i podrška, dodatni je motiv svima u Fojnici, istaknuto je na održanom sastanku.

„Ne sumnjam kako ćemo ozbiljno odraditi i naredno razdoblje kampanje, i siguran sam da će opći rezultat biti odličan“, istaknuo je Čović, uz iskazano zadovoljstvo prezentiranim stanjem i aktivnostima, kazao je kako će Fojnica i dalje dobivati potporu i sa viših razina vlasti u svim projektima. Napomenuo je, kako se do kraja mora voditi pozitivna i aktivna kampanja na terenu.

Uz Čovića, sastanku su prisustvovali i Marinko Čavara, dopredsjednik HDZ-a BiH i nosilac liste za Parlamentarnu skupštinu BiH, Lidija Bradara, članica Predsjedništva HDZ-a BiH i nositeljica liste za Parlament Federacije BiH te Radoje Vidović, predsjednik Kantonalnog odbora HDZ BiH SBK-a.

Čović je jučerašnje obaveze završio u Deževicama, općini Kreševo, gdje se u Župi Gospe Snježne i Svetištu sv. Jakova susreo sa župnikom don Jozom Majićem.

Pročitajte i ovo

Živopisni prizori sa fojničke pijace: Tradicija, boje i mirisi Bosne

Živopisni prizori sa fojničke pijace: Tradicija, boje i mirisi Bosne U srcu Bosne i Hercegovine, …