fbpx
Petak , 29 Marta 2024

Zgrozio javnost: Otac zaustavio automobil da bi stavio dijete na tutu na autoputu! (VIDEO)

Videosnimak koji se pojavio na društvenim mrežama izazvao je pažnju javnosti. Naime, kako je prikazano, jedan vozač se zaustavio na autoputu negdje u Sloveniji uz izvođenje djeteta na zaustavnoj traci.

On je u zaustavnoj traci zaustavio automobil, izveo sina sa zadnjeg sjedišta i postavio ga pored automobila na tutu čekajući ga da obavi nuždu.

Sudeći po komentarima, mnogi se pitaju da li je učinio pravu stvar. Snimak je objavljen na Facebooku, na stranici “Vozimo pametno z DARS”.

On je par puta pomjerio dijete ko je je u jednom trenutku kako se vidi na snimku bilo ispred zadnjeg dijela vozila.

Nakon što je obavio nuždu, sina je vratio u autombil, bacio sadržaj iz tute pored puta i otišao.

Slovenci koji su pogledali sadržaj veoma burno su reagovali na ovakva vid ponašanja posebno stranaca, koji su na proputovanju kroz ovu državu.

“Glupan. Imaju snimak, vjerovatno i registarski broj automobila, bilo bi dobro da nešto preduzmu i da ga kazne za izazivanje opasnosti i za smeće uz autoput”, “Trebalo bi ga osuditi zbog pokušaja da ubije vlastito dijete. Napisao bih mu i kaznu za bacanje otpada u prirodu! To što je stao na ovaj način je obavezna visoka kazna i odustajanje od ispita”, pisali su na Facebooku ispod objave korisnici.

 

Pročitajte i ovo

Džemat dobrih Bošnjaka u Richmond Hillu u Queensu u New Yorku

Ramazan u Americi (4) Džemat Bošnjačko-islamski kulturni centar Plav-Gusinje nalazi se u Richmond Hillu, Queens, …