fbpx
Petak , 29 Marta 2024

(FOTO) Kamiondžije pile pa se potukle: Nakon obračuna zapaljeno čak 6 kamiona!

Šest kamiona izgorjelo je na parkingu benzinske pumpe u zoni auto-puta kod Bazela u Švicarskoj u krajnje neobičnom incidentu, koji i dalje nije potpuno jasan, mada kamiondžije tvrde da je počelo od Litvanaca koji su sjedili i pili, sa akcentom na riječ “pili” poslije čega je uslijedio haos, piše Kurir.

Naime, pojedini očevici koji su se zadesili na licu mjesta, poslali su snimke dva zapaljena kamiona. Pomenuti događaj inače se desio u petak uvečer nešto posle 22 sata.

Međutim, nezvanično se piše po društvenim mrežama, da je sve počelo od litvanskih kamiondžija koji su sjedili zajedno i pili. Gdje je poseban akcenat dat i naglasak na riječ “PILI”, pa su se potukli i prevrnuli plinsku bocu, koja je izazvala požar u kome je uništeno nekoliko kamiona, a spletom čudnih okolnosti izbjegnuta je tragedija većih razmjera.

Policija Bazela potvrdila je da se desio požar, koji su vatrogasci lokalizovali nešto prije 22 sata.

Prema pisanju švicarskih medija do dolaska vatrogasaca i hitne pomoći dva kamiona su bila zahvaćena u potpunosti plamenom, saopćila je policija. Također navedeno je i da je na intervenciju poslan veliki broj vatrogasnih ekipa.

Pročitajte i ovo

Elvir Karalić: Za 24 sata znamo skupiti 100.000 KM, a zamislite kada vam penzioner traži 15 KM da plati struju

Osnivač Udruženja Pomozi.ba Elvir Karalić gostovao je u Klix Studiju gdje je, između ostalog, govorio …