fbpx
Četvrtak , 25 Aprila 2024

Turistički vaučeri FBiH vam omogućuju nikada jeftiniji boravak u Reumalu u Fojnici

ZLATNI MASAŽA PROGRAM
 2 puna pansiona za 2 osobe
 smještaj u 1⁄2 sobi
 masaža (2x 30 min)
 korištenje bazena
 korištenje trim kabineta
Napomena:
Ponuda za turistički vaučer
Soba
1/2
389,00
 cijena se odnosi na boravak od 3 dana za dvije osobe
 osiguranje u iznosu od 0,50 je uključeno u cijenu

Lječilište „Reumal“ Fojnica je savremeno opremljena specijalizirana ustanova za rehabilitaciju, rekreaciju, aktivni odmor i programirane sportske aktivnosti. Zahvaljujući čudesnoj djelotvornosti radioaktivne termalne vode, sofisticiranoj medicinskoj opremi, kadrovskoj osposobljenosti i dugogodišnjem iskustvu – ovdje se već decenijama postižu rezultati vrijedni svake pažnje, a posebno u oblastima rehabilitacije osteomuskulatornog aparata, kardiorehabilitacije, dječije habilitacije i rehabilitacije, te rehabilitacije sportista i sportskih povreda.

U Lječilištu se provodi medicinska rehabilitacija osoba svih životnih dobi kod kojih su smanjene funkcionalne sposobnosti nastale kao posljedica oboljenja, povreda ili urođenih mana. Problemski usmjerena rehabilitacija ima za cilj prevenirati, reducirati i tretirati posljedice oštećenja, unaprijediti preostale sposobnosti pacijenta, osigurati njegovo funkcionisanje u svakodnevnim aktivnostima kao i društvenu participaciju na što je moguće višem nivou. Orijentirana ka pacijentu uključuje i procjenu uticaja osobnih karakteristika i faktora okoline na njegove funkcionalne kapacitete i zdravlje.

Svakodnevnica nam nameće žestok tempo, stoga trebamo predahnuti uz Wellness program „Reumala“ Fojnica. Unaprijedite kvalitet života, kako biste dostigli balans tijela, uma i duha, poštujući sopstvene izbore i mogućnosti koje su nam na raspolaganju.

Svijet saune (hamam, finska i parna sauna), svijet masaža, limfna drenaža, kozmetičke usluge, radiofrekvencija, svijet termalnih voda, kneipp kupatilo i fitness sadržaji.

…mir…..opuštanje…..uživanje….. posvetite jedan djelić vremena sebi …. opustite se na način na koji želite, napravite nešto za sebe, svoje psihičko i fizičko zadovoljstvo… kreirajte svoju vanjsku i unutarnju ljepotu…. budite zadovoljni i sretni u našem wellnes & spa centru. Sjetite se mira koji možete naći u tišini. Osjetite radost apsolutnog opuštanja i prepuštanja užitku bez granica. Vratite se svom biću i podarite mu zadovoljstvo koje zaslužuje.

Informacije i rezervacije na : +387 30 838 800, rezervacije@reumal.ba

Klikom na ovaj LINK možete ostvariti ovaj nevjerovatni popust!

Pročitajte i ovo

Mlada inovatorka iz Fojnice Emina Hodžić oduševljava svijet informaciono-komunikacionih tehnologija

Mlada Fojničanka Emina Hodžić, talentovana učenica iz Fojnice, je svojim izvanrednim dostignućima u oblasti informaciono-komunikacionih …