fbpx
Petak , 29 Marta 2024

Tužna vijest iz Njemačke: Nakon teške nesreće preminuo Belmin Musić (24)

U petak popodne došlo je do teške saobraćajne nesreće kod Štutgarta, u kojoj je povrijeđeno nekoliko ljudi. Poslije nekoliko dana borbe u bolnici, povredama je podlegao mladić iz Sjenice.

Kako prenosi Sandžak danas, Belmin Musić (24) preminuo je u bolnici nakon tri dana borbe koju su njemački ljekari vodili za njegov život.

 

Do nesreće je došlo u petak popodne na putu B10 u blizini Korntal-Münchingena, malo prije izlaza na A81, kada je kombi u kojem je bilo šestoro ljudi izletio sa kolovoza pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima.

Na ahiret je preselio 😔Belmin Musić😔 Koliko nam samo mladih ode u svijet i izgubi život…. Allahu naš podari…

Posted byDžamija Sugubineon Monday, August 1, 2022

Za volanom Mercedesa Vito bio je 45-godišnji vozač, prenose njemački mediji. Kombi u kojem je bilo šestoro putnika od 18 do 45 godina prevrnuo se i ostao na krovu.

 

Četiri osobe uspjele su da se oslobode uz pomoć hitne pomoći, dvojica muškaraca ostala su zarobljena na leđima s teškim povredama i spasili su ih vatrogasci.

Samo je Belmin Musić iz Sjenice tada spasilačkim helikopterom prebačen u najbližu bolnicu, dok su hitnim vozilima ostalih pet osoba prebačene na stacionarno liječenje.

Nažalost, poslije tri dana borbe, mladić iz Sjenice je podlegao povredama.

Pročitajte i ovo

Čavara ostao bez računa u banci i ne može primati plaću: Nijedna banka mu ne želi otvoriti račun

Predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamenta BiH Marinko Čavara uputio je pismo Vijeću ministara BiH u kojem …