fbpx
Petak , 19 Aprila 2024

Odmor se pretvorio u noćnu moru: Biseri palma pala na glavu dok je sjedila u bašti hotela

Bisera Tomić iz Srbije odlučila je odmor provesti u Turskoj, ali se on pretvorio u noćnu moru, nakon što joj je u bašti hotela palma pala na glavu.

Njenim nevoljama tu nije bio kraj. Naime, nije mogla da napusti bolnicu bez da plati troškove liječenja u iznosu od 2.800 eura, iako je uplatila osiguranje u turističkoj agenciji prije nego je krenula na odmor. Preko iste agencije je ljetovala godinama i nikad ranije nije imala problema.

– U nedjelju sam sjedila u bašti hotela Melisa u Alanji kada mi je palma pala na glavu, cijelo drvo. Došla je hitna pomoć i odvezla me u bolnicu. Predali smo pasoš i osiguranje. I tad kreće agonija – ispričala je Bisera za b92, te dodala kako se iz agencije sada ograđuju sa riječima “mi samo prodajemo”.

Kada joj se dogodila nesreća, svi u lancu su zakazali, a možda je najgore od svega što je reakcija zapravo potpuno nestala. Nije odustajala od poziva agenciji, osiguravajućoj kući, a navodi da je zahvaljujući ljudima iz Facebook grupe u kojoj se razmijenjuju iskustva o putovanjima, osiguravajuća kuća popustila i platila troškove liječenja.

Bisera je ispričala da joj se niko iz hotela nije obratio i pitao kako je. Navodi da je došao agent iz pomenute turističke agencije dan nakon što je izašla iz bolnice, ali je on zapravo došao “ispipati teren” i vidjeti da li će ona nekog tužiti.

– Ja sam sada dobro, glava mi je ušivena, skener glave i vrata su dobri. Ostaje da skinem konce kad dođem u Beograd. A to nisu ni konci nego je nekako zaheftano. Bitno mi je samo da prođem bez posljedica. A uopće mi nije jasno kako sam živa ostala – ispričala je Bisera, prenosi Kurir.

 

Pročitajte i ovo

Preminuo je Vjekoslav (Anto) Bućo iz Fojnice

Preminuo je Vjekoslav (Anto) Bućo iz Fojnice u 83. godini života. Ukop i misa zadušnica …