fbpx
Petak , 19 Aprila 2024

U prostorijama “Reumala” održana prezentacija “Forever Living” proizvoda

Večeras je u sali hotela “Reumal” održana prezentacija proizvoda “Forever Living” kompanije.

Domaćini, organizatori prezentacije bile su naše Fojničanke koje su dio tima kompanije već neko vrijeme. Prisutnima su od strane domaćina i posebnih gostiju predstavljeni proizvodi “Forever living” kompanije. Uz ugodnu atmosferu i lijepo druženje tombolom su podijeljeni i posebni pokloni.

Naša sugrađanka Jasmina Kurta prva je započela saradnju sa “Forever Living” kompanijom, poslovala je u Infinity teamu Srbija, a zatim je počela širiti mrežu vlastitih suradnika širom naše BiH. Njene prve saradnice su Sidika Karahmet i Amira Pamić iz naše Fojnice, te Almedina Akšamović iz Kiseljaka.

Kompanija “Forever Living Products” osnovana je prije skoro pola vijeka, a na našim prostorima je već 25 godina. Ona posluje u 170 zemalja svijeta. Način poslovanja je isključivo MLM marketing, gradnja mreža po cijelom svijetu.

Cilj ove prezentacije, kako su nam kazali, bio je probuditi svijest građana o prevenciji zdravlja te ponuditi im i poslovnu mogućnost.

Veliku podršku su dobile od svojih lidera iz Srbije koji su svojim dolaskom uveličali samu prezentaciju.

Naše sugrađanke se posebno zahvaljuju svim damama koje su večeras odvojile svoje vrijeme i u velikom broju prisustvovale prezentaciji.

Posebna zahvala pripada i njihovim saradnicama Amini Mujčić, Seidi Delić i Ameli Đuliman, Lejli Mujić koje su došle iz Sarajeva, Bugojna i Travnika te podržale ih.

U nastavku pogledajte fotografije sa prezentacije i ovog toplog druženja:

 

Pročitajte i ovo

Aferim: Donirala bubreg voljenom Adnanu i tako mu spasila život

Život je otvorena prazna knjiga u kojoj vrijeme piše stranice gusto kucanog teksta i svjedoči …