fbpx
Četvrtak , 28 Marta 2024

Užasan slučaj u susjedstvu: Bebu na velikoj vrućini ostavili u autu, vatrogasci intervenisali!

Dok se temperatura zraka u srijedu u Umagu bližila 30 stepeni, vatrogasci su u 12.54 sati dobili poziv policije za intervencijom.

Zatekli su sedmomjesečnu bebu zaključanu u automobilu, gdje je beba sigurno bila sama barem 45 minuta.

Na mjesto događaja su došla dva vatrogasca JVP-a Umag.

“Vidjevši u kakvom je stanju dijete, bez oklijevanja razbili smo staklo na autu, izvukli dijete i zbrinuli ga sve do dolaska hitne pomoći. Srećom dijete je u redu, ali preventivno je prebačeno u Izolu, na detaljnu kontrolu”, saopćeno je, piše glasistre.hr.

Sigurno se pitate gdje su u toj priči roditelji djeteta.

“Nakon što smo dijete izvadili iz auta, roditelji su se pojavili, gurajući dječja kolica, u kojima je bio, ni manje ni više, njihov kućni ljubimac pas“, navode iz JVP-a Umag.

Portal glasistre.hr saznaje da je riječ o sedmomjesečnoj djevojčici, a slučaj je policiji prijavila jedna prolaznica. Do dolaska policije na mjesto događaja, vatrogasci su već spasili djevojčicu iz usijanog automobila. Roditelji koji su neodgovorno pustili bebu u automobilu su Nijemci.

Također, bebu su pregledali djelatnici umaške Hitne pomoći, te je utvrđeno da je dijete u dobrom stanju, no preporučili su da dijete pregleda pedijatar specijalist u najbližoj bolnici, a to je bolnica u Izoli.

Pročitajte i ovo

Džemat dobrih Bošnjaka u Richmond Hillu u Queensu u New Yorku

Ramazan u Americi (4) Džemat Bošnjačko-islamski kulturni centar Plav-Gusinje nalazi se u Richmond Hillu, Queens, …