fbpx
Petak , 19 Aprila 2024

Počela je prodaja stanova u novogradnji „VERDE“ u Fojnici

Izgradnja novog stambeno-poslovnog objekta “VERDE” u Fojnici napreduje po predviđenom dinamičkom planu. Krajem aprila završena je armiračko-betonska konstrukcija, a u toku su instalaterski, fasaderski i drugi radovi.

Stambeno-poslovni objekt sa 31 stambenom jedinicom i 2 poslovna prostora je smješten na atraktivnoj lokaciji, nalazi se na samom ulazu u Fojnicu tik od centra. U blizini je autobuska stanica, osnovna škola, tržni centar i mnogi drugi sadržaji za kvalitetno stanovanje.

Stanovi sa jednom spavaćom sobom površine 44-52 m2 gledaju na glavnu saobraćajnicu i turističko-zdravstveni kompleks Aquareumal. Komforniji stanovi sa dvije spavaće sobe površine 62-66 m2 imaju pogled na dvorište-parking i pružaju mirniji ambijent.

Stanovi će biti opremljeni po najvišim arhitektonskim standardima koji će ispunjavati sve zahtjeve modernog života. Isticat će se kvalitetnom gradnjom,  funkcionalnim rasporedom prostorija sa velikim prozorima i mnogo svjetlosti.

Kvalitet gradnje:

  • Kvalitetna termo izolacija i visoka energetska efikasnost- termoblok 20cm, demit termo fasada debljine 10 cm.
  • Stolarija sa termo staklom i kvalitetnim PVC profilima renomiranog njemačkog proizvođača Salamander.
  • Zgrada će imati moderan lift!
  • Svaki stan će imati vlastito grijanje sa el. kotlom BOSCH uz mogućnost regulisanja sobne temperature putem termostata.
  • Stanovi će biti sa podnim grijanjem za maksimalnu komfornost i udobnost.
  • Kupatila će biti kompletno opremljena sa prvoklasnom talijanskom keramikom, staklenom tuš kabinom i modernim kupaonskim elementima.

 

Dodatne prednosti:

  • Prilikom kupovine stana u novogradnji ne plaća se porez 5% za prenos vlasništva.
  • Mogućnost kupovine parking mjesta u garaži i vanjskih parking mjesta.

Završetak radova i useljenje je planirano najkasnije u martu 2023 godine.

Prodaja stanova je otvorena, a svi zainteresovani se mogu javiti na kontakt telefon

+387 60 33 88 813

Za sve aktuelnosti pratite web stranicu www.verdefojnica.ba

Investitor projekta je firma sa dugogodišnjim iskustvom u gradnji. Nudi Vam profesionalnu uslugu i sigurnost prilikom kupovine stana.

„Za rezervaciju stana je potrebna uplata avansa u iznosu samo 10%, a ostatak kupoprodajne cijene se plaća tek kad stan bude useljiv! Za naše Kupce to znači maksimalnu sigurnost prilikom jedne od najvažnijih životnih investicija.“, ističe investitor SYNERGETIC.

 

Pročitajte i ovo

Aferim: Donirala bubreg voljenom Adnanu i tako mu spasila život

Život je otvorena prazna knjiga u kojoj vrijeme piše stranice gusto kucanog teksta i svjedoči …