fbpx
Četvrtak , 28 Marta 2024

Djevojka iz Visokog koja je pala s balkona životno ugrožena, policija privela dvije osobe

U noći sa 17. na 18. maj policija na Ilidži je obaviještena da je jedna osoba pala s balkona zgrade te da je povrijeđena. Radi se o djevojci iz Visokog koja je zadobila teške povrede opasne po život.

Kako je saopćila sarajevska policija povrijeđena djevojka (M.K.) je iz Visokog i 2004. je godište. Zbrinuta je na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu (KCUS) gdje su joj konstatovane povrede opasne po život.

Policija je u stanu, gdje je djevojka pala, pronašla dvije osobe (V.J.) rođen 1989. i J.M. rođena 1963. godine.

“Prilikom pregleda stana pronađena je i izuzeta određena količina materije koja asocira na opojnu drogu spid i digitalna vaga. Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo lica V.J. i J.M. su lišena slobode i nakon završene kriminalističke obrade, po nalogu tužioca, otpuštena iz službenih prostorija. Policijski službenici nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju navedenog događaja”, rečeno je iz policije.

Kako Klix.ba nezvanično saznaje porodica djevojke je u subotu prijavila slučaj policiji u Visokom te su dolazili i u Sarajevo, s obzirom da je djevojka od subote do trenutka nesreće bila zadržana u određenom stanu na Ilidži. Djevojka je treći razred srednje škole, a u Sarajevo je došla na proslavu rođendana, a kako je završila u spomenutom stanu nije poznato.

Pročitajte i ovo

Džemat dobrih Bošnjaka u Richmond Hillu u Queensu u New Yorku

Ramazan u Americi (4) Džemat Bošnjačko-islamski kulturni centar Plav-Gusinje nalazi se u Richmond Hillu, Queens, …