fbpx
Srijeda , 29 Novembra 2023

Samo u BiH, oglas za automobil: Ako ima neka budala da ga kupi

Na Facebook grupi “Banja Luka – mali oglasi” osvanuo je prilično neobičan oglas za prodaju automobila marke Ford kojeg vlasnik opisuje kao “hrpu smeća na točkovima” te moli zainteresovane kupce da ga “voze što dalje od njega”.

Korisnik Facebooka objavio je kako želi prodati svoj automobil, a Ford Focus iz 2001. godine opisao je mnogo drugačije od onoga što se inače viđa u ovakvim oglasima.

Dok se vlasnici koji nastoje prodati svoje autobomile najčešće trude predstaviti ih što boljim, s ovim to nije slučaj.

Vlasnik je na početku oglasa naznačio da se radi o “hrpi smeća na točkovima” uz osnovne podatke o automobilu.

“Zamijeniš jedan dio ode sljedećih 10 i tako u nedogled. Uglavnom radiš za njega. Meni se više ne da pa eto ako ima neka budala da mu je dosadno u životu neka kupi”, poručio je vlasnik Forda.

Dodao je do sad “zamijenjeno sve što se moglo zamijeniti na njemu” te da u momentu dok piše “nema ulaganja po pitanju mehanike”, ali da već za sljedeće jutro nije siguran.

Screenshot objave u Facebook grupi
Screenshot objave u Facebook grupi

“Ako upali bit će super i ostatak dana se očekuju nova ulaganja itd”, kazao je.

Dodao je da automobil nije istrunuo skoro nigdje, “ali je izgreban sa svih strana s obzirom na to da ga svaki drugi dan šuta nogama”.

“Cijena je sramota reći, da kažem da je auto – ovo nije prošlo pored auta. Kontejner na točkovima malo većim pa hajde”, opisao je automobil.

“Ponude u inbox pa ćemo vidjeti ko najviše ponudi neka ga vozi što dalje od mene. Može i zamjena za automobil ako bi slučajno neko ponudio. (Šta znam, možda nekome odgovara Ford da drži kokoši u njemu, a ima automobil viška)”, poručio je u oglasu

Pročitajte i ovo

Na Bolji svijet je preselila ESMA (ŠAĆIR) MUJIĆ rođ. BEGOVIĆ iz Kiseljaka

Na Bolji svijet je preselila ESMA (ŠAĆIR) MUJIĆ rođ. BEGOVIĆ iz Kiseljaka. Preselila je na …