fbpx
Četvrtak , 25 Aprila 2024

Dječaka iz Tuzle udario automobil dok je išao na teraviju, ljekari mu se bore za život

Devetogodišnji dječak inicijala B.S. teško je povrijeđen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć u Tuzli, a ljekari mu se bore za život. Kako saznajemo, njega je udario automobil u trenutku kada je s ocem išao na teraviju.

Glasnogovornica Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona Amra Kapidžić za Klix.ba je kazala da se sinoć oko 22:25 sati u ulici Obala Zmaja od Bosne u Tuzli dogodila saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovali automobil i dječak rođen 2013. godine.

Kapidžić je precizirala da je dječak prevezen u Univerzitetski klinički centar u Tuzli, gdje mu je dežurni ljekar konstatovao teške tjelesne povrede.

Glasnogovornica tuzlanskog UKC-a Ersija Aščerić-Mujedinović nam je potvrdila da je pacijent B.S. hospitaliziran u Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju, sa teškim tjelesnim povredama, naglasivši da je priključen na respirator.

Prema informacijama koje su za naš portal nezvanično potvrđene, dječaka je automobil udario u trenutku kada je s ocem išao na teraviju u Mejdansku džamiju.

O događaju je obaviješten dežurni kantonalni tužilac, a potrebne mjere su poduzeli službenici Odjeljenja kriminalističke policije Policijske uprave Tuzla.

Pročitajte i ovo

Influenserica Adna Helić nakon izlaska iz pritvora: “Najveća snaga koju čovjek može da nosi sa sobom je čista savjest”

Influenserica Adna Helić, koja je privedena u sklopu akcije “Black Tie 2” u Sarajevu, puštena …