fbpx
Četvrtak , 25 Aprila 2024

Ministrica Turković Dodikova noćna mora: Svaka ti čast, kako se boriš za Bosnu!

Milorad Dodik u posljednjih nekoliko mjeseci intenzivirao je podle napade i retoriku usmjerenu protiv Bošnjaka, Federacije BiH i Bosne i Hercegovine općenito.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uglavnom se radi o retorici koja je usmjerena na podrivanje državnih temelja kako bi istu oslabio a nerijetko su njegove mete i političari koji posebno probude njegovu nervozu, što je rijetkost.

Patriotskim djelovanjem i brzim reakcijama ministrica vanjskih poslova Bisera Turković sve češće ruši Dodikove snove separatizma i rusofilije, zbog čega se posebno uznemiri kada je neko spomene u njegovom društvu ili čak sam počinje o njoj govoriti.

Koliko mu patriotsko djelovanje ministrice Turković stvara probleme najbolje pokazuje kompliacija njegovih izjava i neumjesnih uvreda na njen račun.

Video možete pogledati OVDJE.

Ispod videa nizali su se komentari podrške ministrici.

“Koji luđak pa za njega je ludnica kulturna ustanova”, “Najveći jad i bijeda, političar koji truje i zavađa narod, mrzi i ponižava umjesto da zbližava. Bitanga!”, “Svaka ti čast boriš se za Bosnu kao lavica, samo tako nastavi on može da riga vatru u prazno”, “Dosta što mu je Bakir noćna mora”, “Pogledaj u kojem pravcu lete strijele neprijatelja, one će te uputiti na istinu”, “Draga Ministrice respekt za vaš rad”, “On je samo bezobrazan”, “E nek ti je dala po repu, Bisera je inteligentna dama, a ti Milokrade idi u šator zapjevaj koju dok nestigne njemačka armada”, samo su neki od komentara ispod videa.

Pročitajte i ovo

Influenserica Adna Helić nakon izlaska iz pritvora: “Najveća snaga koju čovjek može da nosi sa sobom je čista savjest”

Influenserica Adna Helić, koja je privedena u sklopu akcije “Black Tie 2” u Sarajevu, puštena …