fbpx
Subota , 30 Septembra 2023

Sunčano vrijeme uz temperature do 17 stepeni

U jutarnjim satima po kotlinama će biti magle.

Prema najavama meteorologa iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda u Bosni i Hercegovini se danas očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost.

U jutarnjim satima po kotlinama će biti magle. Vjetar slab zapadnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -3 i 2, na jugu do 6 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 12 i 17 stepeni.

U srijedu će biti pretežno sunčano prije podne. Od sredine dana postepeno naoblačenje sa juga koje će od večernjih sati i tokom noći na četvrtak uvjetovati kišu. Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 0 i 3, na jugu do 7 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 15 i 20 stepeni.

U četvrtak u Bosni i Hercegovini se očekuje pretežno oblačno prije podne uz prolaznu kišu u jutarnjim satima. Djelomično smanjenje oblačnosti u drugom dijelu dana. Vjetar slab do umjerene jačine zapadnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 10 stepeni.

Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 10 i 16 stepeni.

Pročitajte i ovo

Fojničanka Almedina Bureković – nova magistrica mašinstva

Nastavljamo sa predstavljanjem mladih i uspješnih Fojničana koji konstando dokazuju svoj intelektulni potencijal u obrazovanju …