fbpx
Petak , 19 Aprila 2024

Danas sunčano, a onda dolazi novi snijeg!

U nedjelju u Bosni i Hercegovini će preovladavati sunčano uz malu do umjerenu oblačnost.

Više oblačnosti na istoku i sjeveroistoku Bosne. Vjetar slab zapadnog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između -6 i 0°C, na jugu zemlje do 4°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 3 i 8°C, na jugu i sjeveru zemlje do 11°C.

U ponedjeljak u Bosni i Hercegovini se očekuje jače naoblačenje koje bi u drugom dijelu dana u nizinama uslovilo kišu, a u višim područjima snijeg. U noći na utorak i u nizinama bi kiša prelazila u susnježicu i snijeg. Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera. U noći na utorak vjetar mijenja smjer na sjever. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -6 i 0°C, na jugu do 5°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 3 i 8°C, na jugu zemlje do 11°C.

U utorak u Bosni prije podne sa snijegom ili susnježicom. Padavine nisu obilne. U drugom dijelu dana smanjenje oblačnosti. U Hercegovini se očekuje razvedravanje u jutarnjim satima. Vjetar u Bosni umjerene jačine sjevernog smjera. U Hercegovini bura koja će poslije podne oslabiti. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -3 i 1°C, na jugu zemlje od 5 do 8°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 0 i 4°C, na jugu zemlje od 8 do 11°C.

Pročitajte i ovo

Prava ljubav! Priča o Armini i Saudinu, slabovidnoj djevojci i slijepom mladiću iz Kiseljaka

Jedna divna priča o ljubavi, a o ljubavi treba pričati uvijek, našla se u Sarajevu. …