fbpx
Srijeda , 29 Novembra 2023

Ljepša strana BiH: Poštar dobio pismo od dječaka Kenana i Dženana i pronašao ih da im ispuni želju

Poštar iz Tuzle u sandučiću namijenjenom za prikupljanje pošte pronašao je zanimljivo pismo koje je dječak uputio Djeda Mrazu. Njegova novogodišnja želja će biti ispunjena zahvaljujući prvenstveno poštaru, ali i ostalim ljudima koji su pokazali empatiju.

Naime, tuzlanski poštar Ismet Jašarević prilikom pražnjenja jednog od poštanskih sandučića jučer je pronašao zanimljivo pismo dječka koji je pisao Djeda Mrazu. Svojim empatičnim nagonom poštar je odlučio fotografiju pisma postaviti na svom profilu na društvenoj mreži Facebook.

“Danas (jučer, op.a.) dok sam praznio sanduče na Sjenjaku pored Poslovnice JP BH Pošte sam pozitivno iznenađen materijalom koji sam zatekao u istom i načinom kako su to ova dvojica dječaka odradila. Ako neko poznaje ovu dvojicu mališana volio bih da ih obradujem autom na baterije”, napisao je Jašarević.

Njegova objava uz priloženu fotografiju sa sadržajem pisma veoma brzo je postala viralna, a Jašareviću su se putem komentara javili brojni građani koji su također izrazili želju da mališanima Dženanu i Kenanu kupe automobil sa daljinskim upravljačem.Kako je dalje vidljivo kroz komentare, mališani su pronađeni i dobit će poklon koji su i tražili od Djeda Mraza.

Pročitajte i ovo

Na Bolji svijet je preselila ESMA (ŠAĆIR) MUJIĆ rođ. BEGOVIĆ iz Kiseljaka

Na Bolji svijet je preselila ESMA (ŠAĆIR) MUJIĆ rođ. BEGOVIĆ iz Kiseljaka. Preselila je na …