fbpx
Petak , 26 Aprila 2024

U Fojnici kod dva muškarca pronađena droga

U toku protekla 24 sata na području Srednjobosanskog kantona prijavljena su  4  krivična djela.

 

Dana 05.01.2021.godine oko 19,30 sati u mjestu Ostružnica, općina Fojnica, policijski službenici tima za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga PU Kiseljak izvršili su kontrolu i pregled osobe B.B. rođen 1986.godine iz Fojnice. Tom prilikom kod istog je pronađena određena količina materije za koju se sumnja da je opojna droga speed.

 

 

Istog dana oko 20,30 sati u mjestu Ostružnica, općina Fojnica, policijski službenici  tima za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga PU Kiseljak zajedno sa pripadnicima Sektora kriminalističke policije izvršili su kontrolu i pregled osobe A.H. rođen 1982.godine iz Fojnice. Tom prilikom kod istog je pronađena određena količina materije za koju se sumnja da je opojna droga speed.

 

U saradnji sa nadležnim Kantonalnim tužilaštvom, pronađena materija je oduzeta, a protiv osumnjičenih se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje.

Pročitajte i ovo

Mlada inovatorka iz Fojnice Emina Hodžić oduševljava svijet informaciono-komunikacionih tehnologija

Mlada Fojničanka Emina Hodžić, talentovana učenica iz Fojnice, je svojim izvanrednim dostignućima u oblasti informaciono-komunikacionih …