fbpx
Subota , 20 Aprila 2024

Sejo Brajlović nije štedio: Svakog svog radnika nagradio sa 500 KM!

Sarajevski ugostitelj Sejo Brajlović je pred novogodišnje praznike, te za početak Nove godine odlučio počastiti svoje uposlenike.

  • Zbog izvanrednog učinka u poslovanju našeg restorana i profesionalnosti našeg osoblja u svim segmentima, odlukom našeg vlasnika Seje Brajlovića, svaki radnik je dobio nagradu od 500,00 KM – napisao je Sejo.

Naime, Brajlović je poznat po tome što veoma često zna iznenaditi novčanim iznosom, ne samo svoje radnike, nego i frizere, taksiste, ali i slučajne prolaznike.

  • Iako pogođeni pandemijom kao i svaki drugi, nastojimo motivisati našu zajednicu da se radnik mora cijeniti i poštovati, jer oni su zaslužni za naš uspjeh i kvalitetu po kojoj smo poznati u cijelom regionu. Svakako, ovom prilikom želimo da čestitamo našim uposlenicima katolički Božić, kao i nastupajući pravoslavni Božić koji nam dolazi uskoro, kao i svim građanima naše male planete. Uostalom, sloga i međusobno poštovanje svakog od nas je cijena da se može uspjeti, a voljeli bi da je tako na našem cijelom Balkanu. Malo ćemo poraniti sa čestitkom, ali sretna Vam Nova godina, živi i zdravi da nam budete – stoji u objavi.

Pročitajte i ovo

Fojničaninu uspješno transplantiran bubreg na KCUS-u

Nakon više od 150 dana jučer je u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu (KCUS) urađena …